15 ținute uimitoare… Imprimeurile dețin, în continuare, poziția de lider.

Imprimeurile au apărut cu câțiva ani în urmă și dețin, de atunci, poziția de lider, fiind foarte originale.

Vă propunem, în acest articol, unele informații despre cum le puteți combina corect.

Pentru aceasta trebuie să țineți cont de următoarele sfaturi: dacă fusta are o culoare care prevalează, atunci bluza trebuie să fie anume de această culoare.

O fustă creion clasică va echilibra orice tip de bluză. Dacă doriți, puteți o puteți asorta cu un sacou sau cu un palton de culoare deschisă.

Pentru a obține niște ținute perfecte, se recomandă să optați pentru o singură piesă vestimentară cu imprimeu, celelalte vor servi drept fundal.

Rețineți o regulă simplă: hainele cu imprimeu trebuie să aibă o croială cât mai simplă.

Dimensiunea imprimeurilor este, de asemenea, foarte importantă. Doamnele cu forme trebuie să opteze pentru imprimeuri mai mari, dar cele suple trebuie să aleagă imprimeuri de dimensiuni mai mici.

Modelele florale romantice sunt perfecte pentru a merge la o întâlnire. Alegeți și o geantă-plic care să se asorteze cu ținuta dată.

Acordați atenție calității stofei, pentru a arăta mereu impecabil.

Nu includeți niciodată mai mult de două imprimeuri într-o singură ținută. Dacă alegeți o fustă cu imprimeu, atunci restul hainelor trebuie să aibă o singură culoare, nuanțele ar trebui să fie similare cu cele ale imprimeului.

Nu exagerați cu accesoriile. Dacă haina are deja un imprimeu, nu supraîncărcați ținuta cu un număr mare de accesorii. Este suficient să purtați un ceas de mână sau o poșetă în nuanțele imprimeului.

Alegeți cu mare atenție hainele pentru a nu arăta vulgar. Dacă doriți să îmbrăcați o bluză scurtă, atunci trebuie să alegeți o fustă clasică mai jos de genunchi.

Din categoria celor mai simple imprimeuri fac parte figurile geometrice. Dar nu uitați: dungile verticale vă fac mai suple, iar cele orizontale dimpotrivă.

Pentru a arăta impecabil optați pentru imprimeuri florale complexe. Pentru o asemenea ținută alegeți un sacou monocrom.

Imprimeurile fine și colorate se asociază cu căldura și liniștea și se vor potrivi tuturor, iar o eșarfă frumoasă și stilată va completa ținuta.

Nu uitați să includeți imprimeurile în ținutele Dumneavoastră pentru a arăta minunat! Sperăm ca aceste sfaturi vă for fi de ajutor!