15 ținute stilate pentru sezonul de primăvară 2021, recomandate femeilor cu forme

Femeile cu forme trebuie să-și aleagă garderoba cu mare atenție, deoarece hainele alese corect pot face minuni: ascund micile imperfecțiuni ale siluetei și scot în evidență avantajele.

Femeile cu forme nu ar trebui să urmărească tendințele modei, ci să opteze pentru ținute stilate, comode și care li se potrivesc. În același timp, nu ar trebui să renunțe la hainele colorate.

Rochii.

Cea mai bună opțiune sunt rochiile care se aranjează liber pe corp. Puteți opta pentru modele lungi, cu imprimeu mare sau până la genunchi cu imprimeu abstract sau floral. Rochiile monocrom la fel sunt potrivite.

1.

2.

3.

4.

5.

Pantaloni.

Pantalonii de diferite culori sunt perfecți pentru femeile cu forme. Culoarea kaki, spre exemplu, vă va arăta mai suplă și va sublinia avantajele siluetei.

6.

7.

8.

Fuste.

Pentru acest sezon stiliștii ne recomandă diferite modele și stiluri de fuste. Fustele mini ar trebui excluse din garderobă. Optați, în schimb, pentru modelele puțin sub genunchi sau midi, care sunt perfecte pentru Dumneavoastră. Fustele plisate vă vor ajuta să creați niște ținute originale și comode.

9.

10.

Blugi.

Blugii sunt foarte practici și se potrivesc tuturor. Femeile cu forme nu ar trebui să renunțe la un articol vestimentar atât de versatil și comod. Blugii pot fi combinați cu tricouri, pulovere supradimensionate, paltoane și bluze feminine.

11.

12.

13.

14.

15.

Femeile cu forme sunt foarte atrăgătoare și feminine. Pentru a scoate în evidență avantajele siluetei, alegeți hainele nu numai în dependență de tendințele modei, ci și de forma corpului. La momentul actual există foarte multe modele interesante pentru doamnele cu forme, care vă vor ajuta să arătați impecabil.