15 tați celebri care au ales să-și construiască mai întâi cariera și apoi să aibă urmași

Potrivit statisticilor mai puțin de 1% dintre bărbați devin tați după 50 de ani. Această vârstă are și  avantajele sale. Maturitatea este asociată cu stabilitatea financiară și emoțională și cu anumite realizări.

Următorii tați celebri au ales să aibă urmași la o vârstă destul de înaintată.

Jeff Goldblum a devenit tată la 62 de ani. Câțiva ani mai târziu soția actorului a mai născut un băiat.

Richard Gere a devenit tată la vârsta de 50 de ani, iar din căsătoria cu Alexandra Silva a devenit tată de 2 ori: la 69 și la 70 de ani.

James Earl Jones a amânat paternitatea până la 51 de ani.

Hugh Grant a devenit tată după 50 de ani: primul copil la 51 de ani, iar un an mai târziu celebrul artist a redevenit tătic.

Pentru prima dată Chris Noth a devenit tată la vârsta de 53 de ani, iar 12 ani mai târziu soția sa a născut al doilea fiu.

George Clooney a tot amânat să devină tată până la vârsta de 56 de ani când li s-au născut gemenii.

Warren Beatty a trăit fără urmași până la vârsta de 54 de ani, apoi a dat de gust și nu a vrut să se oprească. Este căsătorit cu actrița Annette Bening și are patru copii.

Fiul lui David Letterman s-a născut când prezentatorul avea 56 de ani.

John Stamos recunoaște că aștepta cu nerăbdare să aibă un copil. La momentul nașterii fiului său actorul avea 54 de ani.

Gazda permanentă a emisiunii The X Factor, Simon Cowell, a devenit tată la 60 de ani. Fiul Eric s-a născut când Simon avea 54 de ani.

Rockerul Bryan Adams nu s-a grăbit să-și întemeieze o familie din cauza unei relații dificile cu tatăl său, dar la 51 de ani s-a răzgândit și acum muzicianul crește două fiice.

Al Pacino este tatăl a trei copii. Actorul premiat cu Oscar a devenit tată la 49 de ani.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au cunoscut în 2001, dar au devenit părinți abia în 2017, când cântăreațul avea 42 de ani. Cuplul are acum trei copii.

Basistul U2 Adam Clayton a experimentat prima dată paternitatea la 50 de ani.

Guy Pearce a devenit tată aproape la 50 de ani. Vedeta din „Game of Thrones” Carice van Houten a născut când actorul avea 49 de ani.