15 sfaturi divine care te vor îndruma în viață

Pentru a avea o viață armonioasă, plină de fericire și echilibru, trebuie să aplicați în practică aceste sfaturi înțelepte.

Iată câteva reguli importante care au la bază poruncile lui Dumnezeu:

Regula numărul 1. Dumnezeu nu a creat omul să sufere – creația lui Dumnezeu ar trebui să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Nu vă mai plângeți pe viață, amintiți-vă întotdeauna, că există oameni care trăiesc mult mai rău decât voi.

Regula numărul 2. Fiecare persoană este trimisă pe acest Pământ pentru un motiv – trebuie să-și arate divinitatea și să îmbunătățească cumva lumea din jurul lui. Dumnezeu îl înzestrează cu talent, putere și abilitate. Darul lui Dumnezeu ar trebui să fie folosit pentru a îmbunătăți lumea din jurul nostru, precum și pentru a ajuta pe cei, care au nevoie cu adevărat de ajutorul nostru.

Regula numărul 3. Oferiți dragoste persoanelor care vă înconjoară – astfel atrageți noroc, bunăstare financiară. În schimb, o atitudine negativă față de cei din jur duce la deteriorarea calității vieții.

Regula numărul 4. În viață, nu este absolut nimic întâmplător, prin intermediul gândurilor, cuvintelor, acțiunilor vă construiți prezentul și viitorul. Să vă bucurați sau nu de viață, depinde doar de dvs.

Regula numărul 5. Regula numărul patru este într-o strânsă legătură cu cea de-a cincea: gândurile determină acțiunile. Învățați să gândiți pozitiv și veți crea o realitate care vă va face fericit. Nu uitați că irascibilitatea, furia, invidia, mândria atrag acțiuni negative.

Regula numărul 6. Oricare ar fi circumstanțele în care vă aflați, păstrați-vă întotdeauna calmul, atitudinea pozitivă, credeți în voi și în ajutorul lui Dumnezeu. Și prin credință veți depăși totul!

Regula numărul 7. Străduiți-vă să ascultați vocea lui Dumnezeu, doar întrebați-L și ascultați vocea subconștientului vostru, El vă va da răspuns la tot ce vă macină.

Regula numărul 8. Fiecare persoană poate fi salvată cu ajutorul lui Dumnezeu. El este în fiecare dintre voi. Găsiți-L în voi înșivă și apoi manifestați-L prin viața voastră, în anturajul în care sunteți.

Regula numărul 9. Indiferent cât de mult ați greșit, Dumnezeu îi iubește pe toți. Biblia spune: „Cereți şi vi se va da; căutați și veți găsi; bateți și vi se va deschide.” Cu toate acestea, amintiți-vă: Dumnezeu vă oferă mereu ceea de ce aveți nevoie în acest moment.

Regulă numărul 10. Una dintre legile divine de bază este „legea atracției” dacă nu vă iubiți, atunci și cei din jur nu vă vor iubi. „Așa cum îi veți trata pe cei care vă înconjoară, așa și ei se vor comporta cu dvs.”

Regula numărul 11. Omul este nefericit din cauza sa și nimeni altcineva nu este vinovat de această nefericire. Gândurile și acțiunile negative vă otrăvesc viața și nu vă permit să fiți fericiți.

Regula numărul 12. Absolut totul sălășluiește deja în interiorul unei persoane: puterea, faima, onoarea și banii. Sarcina omului este de a le exterioriza. Și acest lucru este posibil prin respectarea strictă a poruncilor lui Dumnezeu.

Regula numărul 13. Nu divizați oamenii din jurul dvs. în „răi” și „buni”. Sunteți ceea ce sunteți și dacă pe un coleg de-al dvs l-ați catalogat ca fiind o persoană „rea”, nu înseamnă că el nu este bun pentru altcineva. „Nu judecați și nu veți fi judecați.”

Regula numărul 14. „Cunoaște-te pe tine însuți” – puteți aplica această regulă și în raport cu cei din jurul dvs. Dar nu exagerați! Autocunoașterea este procesul prin care o persoană descoperă în ea calități pozitive și talente, după care le aplică în practică în folosul celor din jur.

Regula numărul 15. Dumnezeu nu cunoaște concepte precum „vinovăție” sau „pedeapsă”. Este important să întrebați: „De ce suntem pedepsiți?” Dumnezeu admite ca fiecare dintre noi să facem greșeli și, bineînțeles, să le corectăm, să însușim lecția. Dumnezeu ne încearcă prin greutăți, în măsura în care putem să le facem față. Cea mai bună modalitate de a ne corecta greșelile este să oferim dragoste celor din jur nostru.

Dumnezeu face totul pentru a ne face fericiți!