15 sfaturi demne de urmat la stilistele lui Kate Middleton și Meghan Markle

La momentul actual cele două ducese, de Cambridge și de Sussex, sunt în centrul atenției tuturor. Acestea sunt comparate cu celebra lor soacră, ținutele lor sunt analizate în detaliu de criticii de modă, iar domnișoarele din întreaga lume încearcă să le imite.

Echipa noastră a aflat cine sunt stilistele lui Kate Middleton și Meghan Markle și care sunt recomandările lor.

Stilista ducesei de Cambridge: Virginia Chadwick-Healy.

În primăvara lui 2019 stilista Ducesei de Cambridge Natasha Archer a plecat în concediu de maternitate, iar locul său a fost ocupat de fostul redactor al Vogue, Virginia Chadwick-Healy. Virginia a cunoscut-o pe Ducesă în timpul studiilor la Universitatea St. Andrews: au studiat istoria artei împreună.

Virginia nu a schimbat fundamental stilul ducesei, dar datorită influenței sale Kate Middleton a început să pară mai modernă. În garderoba de afaceri a ducesei au apărut și pantalonii care i se potrivesc perfect. Presa britanică numește pe Chadwick Healy „arma secretă a lui Kate”.

Virginia Chadwick-Healy promovează versatilitatea, hainele trebuie să se combine între ele. Iată câteva dintre sfaturile ei :

— Crearea ținutelor de zi cu zi trebuie să fie simplă.

— Tendințele modei sunt ciclice. Desigur, designerii schimbă câte ceva în fiecare sezon, dar stilul marin, safari-chic, militar, metalic și monocrom nu vor ieși niciodată din modă.

— Stilista ne recomandă următoarele: Cumpărați mai puțin, dar de calitate.

— Transformați hainele vechi. Înlocuiți, de exemplu, nasturii unei rochii sau mergeți la o croitoreasă care vă va ajusta haina. Va costa destul de mult, dar veți avea senzația că ați cumpărat o haină nouă.

— După ce cumpărăm anumite haine, descoperim haine similare în garderoba noastră. De aceea este bine să vă studiați atent garderoba pentru a nu comite o astfel de greșeală.

— Verificați atent toate hainele din garderobă: măsurați-le, vedeți dacă nu a pete, încercați să vă amintiți cât de des purtați unele haine. Este foarte important să vă plată toate lucrurile din garderobă, deoarece anume acestea vi se potrivesc.

— Măsurați perechea aceea de pantofi incomozi. Dacă nu veți exclama: „vai, cât sunt de comozi!” înseamnă că dragostea Dumneavoastră pentru ei a dispărut complet.

— Nu trebuie să vă pară rău pentru suma pe care ați plătit-o pentru haina cumpărată în urmă cu 8 ani, dăruiți-o sau vindeți-o.

— Introduceți culoarea roșie în garderobă. Puteți purta această culoare și în timpul iernii. Puteți începe de la un ruj roșu, costum de baie sau ochelari de soare cu ramă roșie.

— Purtați costume de afaceri; acesta apare în colecții sezon după sezon. Un costum înseamnă încredere, forță și comoditate.

— Alegeți costumele din stofe și culori pe care le veți putea purta atât vara, cât și iarna. Aceasta va fi o investiție bună în garderobă.

Stilista ducesei de Sussex, Jessica Mulroney, și sfaturile sale.

Nu există informații oficiale despre stilistul ducesei de Sussex. Potrivit unor surse, nu este nimeni altul decât prințul Harry. Dar printre persoanele care se ocupă de stilul ducesei, apare destul de frecvent numele Jessica Mulroney, o stilistă canadiană. Printre clientele sau a fost prima doamnă a Canadei, Sophie Gregoire-Trudeau.

Mulroney a ajutat-o pe viitoarea ducesă să se pregătească pentru nunta cu Prințul Harry: ea a supravegheat întregul proces de confecționare a rochiei de mireasă.

— Jessica Mulroney este adepta garderobei-capsulă, unde hainele pot fi combinate între ele.

— În cadrul programului Good Morning America, stilista și-a exprimat opinia precum că, pentru a crea o garderobă pentru toamnă, sunt suficiente 6 elemente: un blazer purpuriu, o pereche de pantaloni negri, o helancă neagră, un cardigan alb, o rochie cu imprimeu floral, potrivită pentru sezonul rece și un pulover supradimensionat bej. Puteți adăuga și o pereche din piele ecologică.

— Jessica preferă pantalonii, accentuarea zonei taliei și pantofii cu toc înalt.

— Piesele vestimentare pentru toamnă sunt, conform stilistei, următoarele: o rochie roșie, un palton camel și o pereche de pantofi cu imprimeu leopard.