15 seriale TV care au fost desemnate drept cele mai bune în 2021.

Platformele online ne oferă, în ultima vreme, conținut de calitate și atrag persoane din diferite țări.

Am încercat să aflăm informații despre serialele care au fost lansate pe platformele de streaming și au primit titlul de cele mai bune în 2021.

15. Jocul calamarului.

Este despre oameni disperați care, din cauza datoriilor uriașe, sunt gata să participe la un joc extrem de periculos; la o lună de la lansarea pe platforma Netflix, serialul a doborât toate recordurile: 142 de milioane de telespectatori și aproape 900 de milioane de dolari venituri.

14. Dave.

Proiectul a fost creat în colaborare cu rapperul și comediantul Lil Dicky, care interpretează personajul principal.

13. Mythic Quest: Raven’s Banquet.

Primul sezon al acestui serial a apărut pe Apple TV în 2020 și a avut un rating foarte înalt, iar al doilea sezon nu a fost mai rău.

12. The Great.

Acest serial despre Catherine cea Mare se bazează pe o piesă a lui Tony McNamara, pusă în scenă la Sydney în 2008; al doilea sezon al serialului a obținut succes și a fost nominalizat la Globul de Aur și Premiile Critics’ Choice, precum și nominalizat la Premiile Academiei Australiane de Arte de Film și Televiziune.

11. What We Do in the Shadows.

Serialul a primit numeroase nominalizări și premii și este curios faptul că în timpul filmărilor nu au fost folosite efecte speciale digitale.

10. WandaVision.

O mini-serie despre cuplul fantastic Wanda și Vision, produsă de Marvel și inspirată din sitcom-urile clasice din anii 1950 până în anii 2000 și au încercat să reflecte stilul în fiecare episod.

9. The White Lotus.

Serialul povestește despre persoane bogate, care se află în vacanță într-o stațiune din Hawaii și se confruntă cu adevărate provocări, limita dintre satiră și ridicul caricatural fiind foarte fină.

8. Maid.

Serialul s-a inspirat din memoriile lui Stephanie Land, care a spălat toaletele cu 9 dolari pe oră și a devenit mai târziu autor de bestselleruri.

7. Moștenitorii.

Timp de câteva sezoane acest serial satiric a fost în top, primind numeroase premii și nominalizări: Premiul Academiei Britanice de Televiziune pentru cel mai bun program internațional, Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune dramă și un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic.

6. It’s a Sin.

Serialul a primit 9 premii prestigioase, iar în total a obținut 27 de nominalizări la diferite premii.

5. Station Eleven.

Se bazează pe cartea cu același nume a lui Emily St. John Mandel, care a fost publicată în 2014.

4. The Underground Railroad.

Bazat pe romanul lui Colson Whitehead, care a primit Premiul Pulitzer în 2016, serialul a fost nominalizat la numeroase premii, inclusiv Emmy, AFI și AAFCA TV.

3. Only Murders in the Building.

Serialul este nominalizat la Globul de Aur, Television Critics’ Choice, Sputnik, iar co-starul Selena Gomez a câștigat premiul People’s Choice Awards.

2. Reservation Dogs.

Serialul are recenzii excelente pentru Rotten Tomatoes și a primit mai multe premii: Premiul American Film Institute, „Independent Spirit”, „Gotham” și a fost nominalizat la Globul de Aur.

1. For All Mankind.

Serialul combină genurile dramă, fantasy și comedie; a câștigat premiile Saturn și Emmy și a fost prelungit pentru un al treilea sezon.