15 indicii că ai în față un egoist înrăit și trebuie să fugi de el!

De obicei, în viață, persoanele răutăcioase își ascund foarte bine propria lor spiritualitate. Intențiile sale rele sunt greu de depistat, deoarece acestea sunt ascunse sub masca bunăvoinței și compasiunii.

Puteți avea încredere în ei și chiar să prieteniți. Însă mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală și atunci vă puteți confrunta cu unele neplăceri.

Iată 15 semne care vă vor sugera față de ce oameni să păstrați distanța

1. Au propria lor realitate. Ei neagă lucrurile obiective și prezintă argumente rezonabile, nu sunt de acord cu ceea ce altora le este clar.

2. Denaturează faptele. Prezintă adevărul din punctul lor de vedere. Ei au capacitatea să manipuleze astfel încât mulți îi vor crede.

3. Dacă ei nu reușesc să distorsioneze adevărul incomod, atunci ei pur și simplu îl vor ascunde pentru a-și atinge scopurile proprii. După părerea lor, ascunderea informației, nu este o crimă, deoarece ei nu trebuie să mintă.

4. Vă induc în eroare. Denaturează faptele intenționat în discuție cu dvs., creează dușmani imaginari, învrăjbesc persoanele. Toate metodele sunt bune pentru ei, nimic nu îi împiedică să obțină ceea ce vor.

5. Mint frecvent. Sau înfrumusețează realitatea. Ei amăgesc doar pentru a obține ceea ce vor sau pur și simplu din plăcere. Le place să trișeze cu alți oameni, să vadă până unde poate ajunge minciuna lor.

6. Sunt necruțători. Este inutil să apelați la conștiința și onoarea lor. Lor nu le pasă de sentimentele și viața altora. Ei sunt interesați doar de propriul câștig.

7. Refuză să fie responsabili de faptele lor. Ei sunt predispuși să-i învinuiască pe ceilalți, însă nu pe sine. Ei nu cunosc ce înseamnă regret, ei niciodată nu-și vor cere scuze pentru greșelile lor.

8. Sunt experți în manipulare. Ei conduc oamenii, ca pe marionete, gândesc cu zeci de pași înainte. Ei pot să vă facă să credeți că sunteți insuficient de competenți sau buni, să vă bată cap în cap cu alte persoane, să manipuleze cu ambii.

9. Nu vă vor ajuta în necazuri. Ei se vor face observați doar când lucrurile merg bine. Dacă ei vor apărea în fața dvs. când vă va fi mai greu, țineți minte: bunătatea și contribuția lor vă va costa scump.

10. Sunt gata la orice pentru a distruge fericirea dvs. Când vă simțiți bine și sunteți fericiți, fiți atenți: aceste persoane nu vor admite ca dvs. să trăiți mai bine ca ei. Prin cuvintele, acțiunile, faptele lor ei vă vor strica cele mai fericite clipe.

11. Au mii de măști. Cu fiecare om ei se comportă diferit și nimeni nu a văzut adevărata lor față. Trecutul lor este un mister, iar existența prezentă este ascundă bine de ochii celor din jur.

12. Sunt maniaci ai controlului. Sunteți sub controlul lor permanent. Ei se străduie să nu piardă nici fir de ață de care să vă tragă. Dacă ei vor pierde controlul asupra dvs., lucrurile vor căpăta o altă față în defavoarea lor. În asemenea cazuri ei sunt foarte deranjați și înrăiți.

13. Se bucură de insuccesele dvs. V-a murit cățelul, ați făcut un accident, ați fost concediat? Există o persoană care doar se bucură de aceste lucruri. Deși exterior nu vor arăta acest lucru. El poate să vă facă și mai mult rău, doar pentru a se bucura de necazurile dvs.

14. Nu vă simțiți confortabil în prezența lor. Conștiința dvs. vă spune că în fața dvs. se află un dușman și el trebuie să vă păziți de el. Vă apar diferite reacții alergice la această persoană, la fel ca la mâncare.

Simțiți că pierdeți energie atunci când comunicați cu această persoană. Nu ignorați semnalele din interiorul dvs. Aceasta nu este o paranoia. Ascultați-vă intuiția.

15. Sunt nemiloși. Aceste persoane nu regretă de cele făcute, nu au mustrare de conștiință, nu recunosc greșelile lor. Ei își păstrează integritatea și confortul propriu. Recunoașterea greșelilor ar distruge treptat imaginea pe care și-a creat-o.