15 secrete care le ajută pe vedete să poarte pantofi incomozi ore întregi și să arate impecabil

Pentru a arăta mereu bine femeile celebre sunt nevoite să petreacă toată ziua purtând tocuri înalte. Și, pentru a-și face viața mai ușoară, recurg la tot felul de trucuri neobișnuite. Își pun branțuri speciale sau folosesc plasturi sub formă de spray.

Am descoperit cele mai eficiente metode pe care le puteți folosi și Dumneavoastră.

Pentru ca pantofii să nu le provoace disconfort vedetele îi poartă înainte de evenimente. Unele au chiar pantofi preferați care au văzut o mulțime de covoare roșii.

Dacă poartă pantofi noi pe covorul roșu, atunci, înainte de a ieși, prelucrează talpa cu o pilă tare pentru unghii. Acest truc îmbunătățește aderența tălpii cu podeaua.

Pentru a preveni apariția bătăturilor vedetele folosesc bandaje din material subțire, care sunt mult mai moi și mai comode decât plasturii.

Branțurile cu gel ajută ca pantofii să fie mai confortabili. Majoritatea au un efect de amortizare și reduc șocul asupra articulațiilor.

Pe lângă aceasta fiecare vedetă are propriile sale secrete. De exemplu dansatoarea Dita Von Teese își înmoaie pantofii în apă și apoi se plimbă în ei până se usucă.

Înainte de a păși pe covorul roșu Margot Robbie își pulverizează picioarele cu un spray antiinflamator pentru picioare. Datorită conținutului de mentol, produsul are o proprietate analgezica și reduce disconfortul.

Și Kate Middleton poate purta toată ziua tocuri datorită  branțurilor moi din piele foarte subțire. Prințesa de Wales are un set întreg de astfel de branțuri de diferite nuanțe – pentru toate ocaziile.

Un alt secret care le ajută la evitarea apariției veziculelor este așa-numitul plasture cu aerosoli. Spray-ul acționează pe principiul unui plasture obișnuit, dar este mult mai ușor și mai comod să-l folosim. Tot ce este nevoie este să-l pulverizăm pe zona cu probleme, iar după 45 de secunde apare pe piele o peliculă protectoare transparentă, a cărei acțiune durează câteva ore.

Stilistul Jason Bolden împărtășește un secret: dacă niciuna dintre aceste metode nu ajută, atunci el și clienta sa aleg pantofi comozi care se ascund sub o ținută lungă. Exact așa a procedat Gal Gadot la premiera filmului „Wonder Woman” în 2017.

Iar stilista Alyssa Sutter își sfătuiește clientele să aleagă încălțăminte cu platformă mică în față pentru un sprijin suplimentar. Jennifer Lopez este adesea văzută purtând astfel de modele.

Foarte comode sunt și modelele care au curelușe la glezne deoarece fixează mai bine piciorul.

In cazurile in care vedeta trebuie sa poarte cizme lungi, stiliștii apelează la un mic truc: ung picioarele cu un unguent reparator pentru pielea sensibilă. Este pentru a putea încălța cizmele mai ușor.

Unele vedete lipesc al 3-lea și al 4-lea deget de la picioare. Acest truc simplu este conceput pentru a reduce presiunea asupra nervului dintre aceste degete care provoacă durere.

Și pe platourile de filmare există diferite trucuri. Dacă eroina trebuie să poarte tocuri înalte, atunci actrițele le poartă doar în timpul filmării acelor scene în care pantofii se văd în cadru.

În restul timpului poartă încălțăminte comodă: șlapi sau papuci. Exact așa au făcut Blake Lively și Leighton Meester.