15 rochii la modă pentru doamnele mature

Stiliștii ne prezintă modelele de rochii pe care ar trebui să le aleagă în acest an doamnele mature.

Rochiile midi cu mai multe straturi, largi, cu animal print îndrăzneț, cu volane delicate și mâneci în formă de felinar vor fi actuale în acest sezon. Aceste modele ne vor ajuta să ascundem unele mici imperfecțiuni ale siluetei. O altă opțiune ar fi rochia asimetrică pe care să o asortați cu adidași și genți stilate.

1.

Modelele maxi colorate sunt potrivite pentru fiecare zi cât și pentru un eveniment. Țesătura ușoară și vaporoasă se aranjează perfect pe corp. Botinele stilate și geanta vă vor ajuta să completați cu succes ținuta.

2.

Rochiile midi de bumbac cu volane în nuanțe de bază se mențin în tendințe. Puteți completa această ținută feminină cu un cardigan și o pereche de ghete albe.

3.

Rochiile din piele cu tăietură și cu buzunare se încadrează perfect în stilul casual. Un palton în carouri, o pereche de mănuși de piele și o geantă contrastant se combină foarte bine cu o rochie din piele.

4.

Rochia de tip halat sau cea parte peste parte de lungime midi este perfectă pentru doamnele mature.

5.

6.

7.

8.

Rochiile largi monocrome sau cu imprimeu contrastant, de dantelă sunt perfecte pentru doamnele mature.

9.

10.

11.

Vă prezentăm câteva modele de rochii festive. Rochiile cu buline nu se demodează niciodată.

12.

13.

Rochiile din tricot se combină perfect cu un palton și botine cu toc.

14.

15.

Rochiile cu imprimeu necesită o atenție specială. Cele mai recomandate imprimeuri sunt: floral, leopard, tropical precum și cel geometric.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Modelele monocrome sunt actuale și în acest an. Alegeți rochiile midi sau maxi decorate cu volane precum și cu modele cu mâneci bufante și rochiile în stil boho.

22.

23.

24.

25.

26.

27.