15 porunci ale lui Dumnezeu lăsate omenirii

Credința este o chestiune foarte personală și chiar intimă, totuși indiferent de ceea în ce credeți, cunoașterea poruncilor lui Dumnezeu, nu va face rău nimănui. Nu este obligatoriu să le evaluați din punct de vedere religios, sau să le dați o apreciere rezonabilă din punct de vedere al bunului simț. Conceptul Universului este de așa natură, încât totul în viață se întâmplă doar așa cum trebuie să se întâmple. Noi decidem cum vrem să trăim și ce vrem să facem, iar Dumnezeu ne ajută să vedem calea.

Vă prezentăm 15 reguli de bază, care vă vor ajuta să trăiți fericiți, cu sens și în armonie cu voi înșivă.

1. Suntem creați pentru fericire

Oricine ați fi, oriunde v-ați născut, sunteți creat pentru a vă bucura. Bucuria de a trăi – este sensul adevărat al vieții, în timp ce suferințele sunt doar alegerea noastră. Încetați să vă plângeți pe viață, oameni, guvern, soartă.

2. Sensul există întotdeauna

Oamenii vin pe Pământ cu un scop anume, toți fără excepție. În fiecare persoană există un sens, chiar de la naștere. În fiecare din noi este o scânteie divină. Suntem plini de abilități și talente, suntem întruchiparea puterii! Ceea ce este în noi trebuie să fie îndreptat spre îmbunătățirea lumii, pentru a o perfecționa, pentru a o ajuta. Nimeni înafară de dvs nu știe care este rolul și chemarea dvs!

3. Dragostea este mai puternică decât răul

Oricât de mult ați vrea să vedeți altceva, dar numai dragostea înmulțește binele, bucuria și frumusețea lumii. Agresiunea, supărarea și furia provoacă o creștere a acestor emoții și în interiorul nostru. Umpleți totul în jur cu dragoste, doar așa veți îmbunătăți calitatea vieții. Dacă veți oferi dragoste, veți primi în schimb bunăstare, sănătate și noroc.

4. Întâmplările nu sunt întâmplătoare

Orice gând care vă vine în minte formează viața dvs reală. Același lucru este valabil și în cazul cuvintelor și a faptelor. Acestea sunt surse foarte puternice, care au un impact puternic asupra vieții fiecărei persoanei. Dar anume gândul și cuvântul determină faptele. Urmăriți toate gândurile care vă vin în cap, cuvintele pe care le rostiți și evenimentele din viața dvs. În fiecare din ele este un semn. Doriți să vă bucurați de viață?  Formați o gândire adecvată.

5. Gândul trebuie să lucreze în favoarea dvs

Această regulă este o continuare a regulei precedente: doriți să construiți o viață frumoasă, intensă și sănătoasă – începeți cu gândurile. Dacă veți crea o lume plină de bucurie în capul vostru, această lume va începe să vă învconjoare și în viața reală. Pozitivismul din cap în scurt timp vă va schimba și viața, spre deosebire de furia, invidia și răutatea, care atrag problemele, conflictele și sărăcia.

6. Liniștea este putere

Chiar dacă tot Pământul este dat peste cap, încercați să păstrați calmul, cel puțin atât, cât este posibil. Întâmpinați toate problemele cu optimism, distrugeți problemele cu atitudinea pozitivă! Încrederea în forțele proprii și în ajutorul lui Dumnezeu vă vor ajuta să obțineți un rezultat proporțional credinței dvs.

7. Vocea lui Dumnezeu

Logica și intelegența sunt lucruri foarte bune, dar trebuie să ascultați vocea inimii, vocea interioară și ceea ce vrea să vă spună divinitatea. De fapt, cu toții știm toate răspunsurile – trebuie doar să vă concentrați, să vă adresați întrebările corecte și să auziți răspunsul. Subconștientul aproape niciodată nu greșește.

8. Dumnezeu este în interiorul nostru

Nicio persoană nu este ”pierdută” în ochii lui Dumnezeu. În fiecare din noi este Dumnezeu, dar nu fiecare poate și dorește să-l găsească. Oricine ați fi, vă puteți schimba, găsind forța divină în interiorul dvs.

9. Dumnezeu vă iubește

Indiferent de ce ați face, dragostea lui Dumnezeu este cu fiecare din noi. Suntem iubiți cu o dragoste necondiționată. Ca să fim acceptați trebuie să batem în ușă, ca să fim solicitați, trebuie să știm să ne cerem iertare. Dacă viața vi se pare nedreaptă și dură, înseamnă că nu știți de ce aveți nevoie de aceste încercări.

10. Dragostea atrage dragoste

Doar acela care se iubește pe sine știe cum să iubească pe alții. Este o regulă foarte simplă, dar totuși se pare că este și cea mai dificilă. Măsurați-vă cu aceeași măsură cu care vreți să vi se măsoare, iubiți-i pe cei apropiați doar după ce veți învăța să vă iubiți. În caz contrar, totul este inutil, nu veți putea oferi nimic oamenilor, dacă nu aveți ce să vă oferiți dvs.

11. Nu căutați vinovatul undeva în exterior

Indiferent, cât de tentantă este posibilitatea și dorința de a transfera cauza tuturor problemelor pe umerii altcuiva, aceasta este o cale greșită. Nimeni nu este dușmanul nostru, mai mult decât suntem noi înșine. Chiar noi suntem cauza tuturor problemelor din viețile noastre. Noi le-am creat, noi le-am admis, noi le-am provocat.

12. Totul este deja în noi

Se pare că abundența, faima, respectul și bunăstarea financiară deja sunt în interiorul fiecăruia dintre noi. Nu fiecare poate să elibereze aceste lucruri din interiorul său, dar absolut toți oamenii au ceea ce poate să-i însoțească spre succes, fericire și bogăție.

13. Toți oamenii sunt buni

Pentru Dumnezeu, nu există oameni răi. Noi, însă, mereu împărțim oamenii în ”albi și negri”. Dar această împărțire este foarte condiționată. Cineva, care este rău pentru noi, este bun pentru altcineva. Doar Dumnezeu poate să judece oamenii!

14. Căutați-vă pe sine

Cunoașterea personalității proprii este un proces constant și foarte interesant. Ignorarea propriei persoane face ca oamenii să comită greșeli și să creeze multe probleme. Este vorba nu de reflecțiile îndelungate asupra propriei persoane, dar despre cercetare și descoperirea talentelor proprii. Fără a vă cunoaște propria persoană este aproape imposibil să vă realizați în viață. Mereu veți merge în direcția greșită.

15. Dumnezeu nu pedepsește

Vinovăția și pedeapsa – sunt invenții umane. Dumnezeu nu operează cu astfel de noțiuni. Dacă credeți că nu meritați ceva – înseamnă că sunteți condamnat la suferință, iar dacă nu căutați un răspuns – înseamnă că nici nu veți găsi vreun răspuns. Cu toții facem greșeli, trecem prin diferite situații, învățăm, dobândim experiență, corectăm greșelile. A trece printr-o lecție de viață, a vă ierta pe voi înșivă și pe cei din jur, este cea mai sigură cale de a corecta o greșeală. Dumnezeu nu pedepsește pe nimeni, o facem noi înșine, în timp ce El ne conduce spre fericire.

Vreți să fiți fericiți, să trăiți mai bine și mai conștient – totul este în puterile voastre, iar Dumnezeu vă va ajuta mereu!