15 piese vestimentare la modă în 2021, recomandate doamnelor elegante

Pentru a arăta modern și elegant, nu este neapărat necesar să alergăm după tendințele modei. Este suficient să includem în garderoba noastră câteva piese la modă, pe care să le combinăm iscusit cu restul îmbrăcămintei.

Iată care sunt recomandările stiliștilor.

Nuanțele calme.

Doamnele ar trebui să opteze pentru nuanțele pastelate sau calme pentru a avea un aspect proaspăt și feminin.

1.

2.

3.

4.

5.

Linii armonioase. 

Un alt detaliu important al unei ținute elegante sunt liniile armonioase. Creându-vă ținuta, nu uitați de detalii, deoarece o geantă mare, lipsită de formă vă poate distruge ținuta.

6.

7.

8.

Încălțămintea cu talpa joasă. 

Aceasta este deosebit de populară la moment. Optați, de exemplu, pentru o pereche de adidași albi, care arată bine chiar și cu pantaloni eleganți, rochii sau fuste.

9.

10.

Imprimeuri. 

Un imprimeu modern poate transforma o haină simplă în una modernă, de lux. Includeți în garderoba Dumneavoastră un palton în carouri și o rochie cu buline. Dar nu includeți prea multe imprimeuri în aceeași ținută.

11.

12.

13.

Blugi.

Blugii sunt un alt element indispensabil în garderoba doamnelor mature. Cu o singură pereche de blugi veți putea crea câteva ținute la modă. Blugii se combină bine cu diferite piese vestimentare, sunt comozi și practici.

14.

15.

Urmând aceste sfaturi, veți reuși să creați niște ținute elegante și moderne.

Nu vă fie teamă să includeți în garderobă haine moderne, optați pentru nuanțele calme care vă luminează chipul și vă fac să păreți mult mai tânără.

Dacă preferați hainele mai întunecate la culoare, combinați-le cu accesorii sau cu alte piese vestimentare colorate.

V-au plăcut aceste ținute? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!