15 perechi uimitoare de pantofi care le scot în evidență pe prințesele și reginele moderne

Multe persoane, atunci când se pregătesc pentru un eveniment solemn, își aleg cu atenție ținuta, dar neglijează încălțămintea, considerând că nu atrage prea multă atenție. Dar nu este chiar așa. Membrii familiilor regale, spre exemplu, sunt foarte meticuloși atunci când își aleg încălțămintea.

Am analizat cu atenție încălțămintea purtată de unele reprezentante ale familiilor regale și am observat că, adesea, alegerea unui anumit model are un sens ascuns sau o pasiune specială.

Kate Middleton: pantofi strălucitori.

Ducesa de Cambridge a participat la un spectacol caritabil în pantofi strălucitori. Acesta este cazul când pantofii au umbrit ținuta.

Elisabeta a II-a: pantofii de încoronare care au devenit o legendă.

Elizabeth a ales o pereche de pantofi de aur pentru încoronare, pe care Roger Vivier i-a făcut pentru ea. În timpul ceremoniei aceștia au fost ascunși de haina albă brodată cu simboluri naționale. Creatorul de modă a împodobit tocurile sandalelor cu rubine, așa cum se vede in fotografia din revista, unde a fost publicată imaginea legendarilor pantofi aurii.

Femeile moderne se pot simți și ele regine, pentru că una dintre casele de modă a decis să se inspire din acest model și să facă propria versiune a acestor pantofi.

Meghan Markle: pantofi pentru logodnă.

Meghan a purtat la logodnă o pereche de pantofi bej de piele întoarsă. La prima vedere acest model nu are un „efect wow”. Dar, de fapt, imaginea a fost gândită atât de atent încât până și pantofii au fost aleși astfel încât să nu umbrească principalul lucru – inelul.

Regina Elisabeta a II-a: sandale de nuntă din satin.

Când Elizabeth s-a căsătorit cu Prințul Philip în 1947, și-a asortat rochia de mireasă cu o pereche de sandale din satin.

Au fost împodobite cu argint și perle pentru a completa cele 10.000 de perle de pe rochia de mireasă.

Prințesa Eugenie: pantofi de mireasă au fost un omagiu adus reginei.

Pantofii prințesei erau ascunși în cea mai mare parte de tivul rochiei. Dar totuși s-au văzut puțin. Alegerea unui model deschis este un omagiu adus Reginei: stilul amintește de sandalele Elisabetei la nunta ei. Pantofii Eugeniei au fost fabricați după tradițiile regale.

Prințesa Beatrice a purtat pantofi de mireasă care au fost anterior folosiți.

Prințesa Beatrice a decis să nu poarte la nuntă rochii și pantofi noi.

Ținuta i-a fost împrumutată de bunica ei, Regina Elisabeta a II-a, care o purtase ​​la unul dintre evenimentele solemne.

Beatrice a purtat pantofii în care fusese la nunta prințului William și a lui Kate Middleton, în 2011. Sandalele grațioase cu pietre irizate, completau perfect rochia ivoire.

Regina Letizia a Spaniei: sandale rafinate.

La una dintre cinele oficiale regina Spaniei a strălucit în cel mai direct sens al cuvântului. Sandalele strălucitoare, împodobite cu pietre, au atras atenția publicului.

Prințesa Eugenie: pantofi neobișnuiți.

Prințesa Eugenie la nunta prințului Harry și Meghan Markle din 2018 a apărut într-o pereche de pantofi creați de un designer celebru.

Meghan Markle: pantofi cu fluturi.

Pentru prima ei apariție solo ca membră a familiei regale, Meghan a purtat o ținută neagră și o pereche de pantofi de la marca sa preferată.

Ducesa are mai multe perechi de pantofi asemănători.

Meghan Markle: închizătoare originală.

În 2019, Meghan a purtat o ținută laconică alb-negru, care nu ar fi arătat atât de bine fără o închizătoare masivă de aur pe pantofi.

Prințesa Madeleine a Suediei: pantofi delicați. 

Prințesa Madeleine a Suediei a purtat la nuntă o pereche de pantofi albi uimitori.

Pantofii cu vârful ascuțit sunt deosebit de interesanți atunci când sunt priviți de aproape.

Meghan Markle: curelușe din cristale.

O altă pereche interesantă: pantofii de satin.

La premiera remake-ului Disney „The Lion King” din 2019, Meghan a purtat exact aceiași pantofi, doar că negri.

Kate Middleton: pantofi cu dantelă.

Pantofii nu au fost în centrul atenției, așa cum au fost pentru multe alte doamne din familia regală. Tivul a ascuns pantofi satin ivoire cu dantelă, brodați manual de maeștrii Scolii Regale de Aci.

Pantofii din dantelă au completat perfect rochia lui Kate.