15 perechi de vedete care au purtat aceleași rochii, dar le-au prezentat în felul lor

Una dintre cele mai puternice temeri ale vedetelor este să apară în public într-o ținută pe care cineva a purtat-o deja. Stiliștii, desigur, fac tot posibilul pentru a evita astfel de incidente, dar se mai întâmplă. Dar apariția în ținute similare nu este deloc un motiv de supărare, deoarece fiecare femeie le poartă în felul său.

Considerăm că aceeași rochie poate fi prezentată în moduri complet diferite. Exact asta au făcut eroinele din aceste imagini: fiecare dintre ele a venit cu o mică noutate. Angelina Jolie și Jane Fonda ne-au arătat că într-o ținută de designer poți arăta la fel de bine atât la 38 cât și la 76 de ani.

1. Jennifer Lawrence și Amy Schumer.

2. Blake Lively și Jennifer Hudson.

3. Julianne Moore.

Și Mariah Carey.

4. Angelina Jolie și Jane Fonda.

5. Jessica Simpson.

și Reese Witherspoon.

6. Drew Barrymore și Ouzo Aduba.

7. Kate Middleton și Kim Kardashian.

8. Dua Lipa și Gigi Hadid.

9. Selena Gomez.

Și Monica Bellucci.

10. Blake Lively și Jennifer Love Hewitt.

11. Demi Lovato.

Și Whoopi Goldberg.

12. Jennifer Aniston și Mariah Carey.

13. Naomi Campbell și Jennifer Hudson.

14. Lily Collins și Priyanka Chopra.

15. Rihanna.

Și Katy Perry.

Văzând aceste fotografii, nu ar mai trebui să ne facem, de acum încolo, griji atunci când cineva a ales să poarte același model de rochie.

Cum credeți, cui i s-au potrivit mai bine ținutele? Cum ați proceda, dacă ați nimeri la același eveniment cu cineva îmbrăcat la fel? V-ar deranja sau pur și simplu nu veți acorda atenție? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!