15 perechi de fotografii cu vedete și copiii lor la aceeași vârstă

Nimic nu durează pentru totdeauna, iar actorii și actrițele noastre preferate arată acum cu totul altfel decât în tinerețe. Dar vestea bună este că mulți dintre ei au copii care le-au moștenit trăsăturile părinților.

Am găsit câteva fotografii din tinerețea vedetelor și le-am comparat cu fotografiile copiilor lor la aceeași vârstă.

Meryl Streep și Louise Jacobson la 29 de ani.

Louise Jacobson este cea mai mică dintre copiii lui Meryl Streep. Tatăl Louisei este sculptor, iar mama ei, după cum știți, este actriță. Tânăra a devenit actriță și model.

Harrison Ford la 49 de ani și Ben Ford la 48 de ani.

Unul dintre fiii lui Harrison Ford a ales o profesie creativă, dar departe de actorie. Ben Ford a devenit bucătar și autor de cărți de bucate.

Lisa Marie Presley și Riley Keough la 31 de ani.

Riley Keough este nepoata lui Elvis Presley și fiica cântăreței Lisa Maria Presley.

David Bowie la 39 de ani și Duncan Jones la 38 de ani.

Fiul legendarului David Bowie a devenit cineast. A apărut în filme precum „Luna 2112” sau „Source Code”.

Gary Oldman la 30 de ani și Alfie Oldman la 29 de ani.

Fiul actorului, deși s-a apropiat destul de mult de profesia tatălui său, a rămas departe de lumina reflectoarelor. Alfie Oldman este implicat în realizarea filmelor, dar ca membru al echipei de filmare.

Vanessa Williams și Sasha Fox la 21 de ani.

Tânăra Sasha Fox a călcat cu încredere pe urmele mamei sale și a devenit model, dar a apărut în filmul „Un Crăciun perfect”, iar pentru desenul animat „Super Date” a fost scenarist și regizor.

Andie MacDowell și Rainey Qualley la 31 de ani.

Rainey Qualley a devenit actriță. Dar asta nu este tot, tânăra își scrie propria muzică sub pseudonimul Rainsford.

Rob Lowe și John Lowe la 25 de ani.

Rob Lowe, fiind actor, regizor și producător, are un fiu la fel de talentat. John Lowe a încercat mai multe domenii: actorie, scriere, producție.

Leslie Mann și Maud Apatow la 22 de ani.

Maud Apatow este o tânără actriță.

Tom Hanks și Chet Hanks la 30 de ani.

Chet Hanks nu s-a limitat doar la actorie. Creează muzică și, judecând după pagina de pe Instagram, tânărul este pasionat de sport.

Demi Moore la 28 și Scout Willis la 27.

Scout Willis se poate mândri cu părinții săi Bruce Willis și Demi Moore. Tânăra a devenit actriță și a lucrat în departamentul de costume pentru unele filme.

Tim Roth și Jack Roth la 29 de ani.

Fiul actorului, care a jucat în multe filme de acțiune, a decis, de asemenea, să se dedice cinematografiei. Însă deocamdată Jack Roth poate fi văzut doar în roluri secundare.

Bonus: John Travolta și Ella Travolta.

Ella Travolta a devenit și ea actriță. Pentru prima dată, Ella a apărut într-un film cu părinții ei în comedia „So-So Vacation”. Până în prezent are doar 2 filme, iar chiar acum se filmează în al treilea.