15 ocazii când persoanele regale au apărut în public purtând bijuterii ieftine și arătau spectaculos! 

Există părerea că în cutioarele cu bijuterii a persoanelor regale este loc doar pentru bijuterii prețioase. Dar, în anii ’80, prințesa Diana a făcut o mică revoluție, adesea apărând în public în bijuteriile mărcii sale preferate – Butler & Wilson. Nu se rușinează să poarte bijuterii ieftine și reprezentantele moderne ale caselor regale.

Noi admirăm simțul modestiei și echilibrului al eroinelor noastre și capacitatea lor de a combina accesorii bugetare cu haine, ce arată mai luxos decât diamantele.

Kate Middleton 

Kate Middleton are o întreagă colecție de bijuterii bugetare. Le combină cu pricepere atât la rochiile de seară, cât și cu ținutele de fiecare zi. La începutul anului 2020, ducesa a înfrumusețat o rochie de designer în valoare de 1.790 euro cu cercei placați cu aur H&M, prețul cărora e de doar 7 euro.

Cu un an mai devreme, în timpul vizitei sale în Pakistan, ducesa a apărut în mai multe bijuterii ieftine. În primul rând, Kate a completat costumul tradițional pakistanez cu o pereche de cercei simpatici, costul cărora este de doar 8 euro, de la un brand local.

Apoi, la o întâlnire cu prim-ministrul țării, Kate a apărut în cercei procurați cu doar 6 euro, de aceeași marcă.

Nici turneul indian din 2016 nu a fost lipsit de bijuterii. Pentru unul dintre evenimentele oficiale, ducesa și-a asortat costumul tradițional cu cercei Accessorize cu motive orientale, în valoare de doar 10 euro.

De asemenea bugetare au fost și bijuteriile în care Kate a apărut în public în cea de-a doua sărbătoare de Ziua Recunoștinței în calitate de ducesă de Cambridge. Cerceii fini cu perle în valoare de 54 euro au fost o completare perfectă la rochia dantelată, marca Alexander McQueen.

Regina Letizia 

Regina Letizia a Spaniei este, de asemenea, renumită pentru dragostea față de brandurile democratice. Acest lucru se aplică nu numai îmbrăcămintei, ci și accesoriilor. În 2016, ea a completat cu pricepere una dintre ținutele sale cu cercei Zara spectaculoși, în valoare de 17 euro.

Un an mai târziu, regina a optat pentru cerceii Parfois, costul cărora e de doar 8 euro, completând look-ul într-o rochie luxoasă de culoarea Marsala.

Prințesa Diana  

Lady Dee apărea adesea în public în bijuterii ieftine, ceea ce a provocat discuții ”aprinse” în presă. În 1986, pentru o vizită la studioul de balet, prințesa a ales un colier strălucitor de mărgele în formă de stea de mare și onix artificial pentru o ținută verde modestă.

În același an, la un concert rock, Lady Dee s-a prezentat într-un elegant costum negru din două piese, înfrumusețat cu o broșă neobișnuită în formă de șarpe.

În 1988, la o prezentare de modă, punctul culminant al imaginii prințesei din Țara Galilor a fost o agrafă de păr masivă în formă de stea, decorată cu cele mai obișnuite strasuri.

Cerceii, în care Diana a apărut în public în timpul unei vizite în Arabia Saudită, au provocat o emoție nemaiauzită. Reporterii credeau că cerceii în formă de semilună erau un cadou generos de la un șeic arab și chiar au numit costul aproximativ. Imaginați-vă uimirea presei când s-a dovedit că cerceii au fost cumpărați în magazinul preferat al lui Lady Dee, cu doar 26 euro.

O altă descoperire ieftină din cutia prințesei au fost cerceii grațioși în formă de picătură, cumpărați foarte ieftin. Lady Dee s-a îndrăgostit atât de mult de forma cerceilor, încât a procurat tocmai 4 perechi de culori diferite.

Prințesa Victoria 

Familia regală suedeză poate impresiona toată lumea, purtând diademe din oțel. Ciudat, dar cel mai prețios lucru al bijuteriilor – este povestea lor, datând din epoca lui Napoleon, frumoasele doamne ale casei regale apar adesea în ele la evenimente speciale. Tânăra prințesă moștenitoare Victoria (din dreapta) a prezentat una dintre cele două diademe de oțel ale familiei regale la Cina de gală a Premiului Nobel din 2005.

Prințesa Sofia 

Prințesei Sofia îi place să poarte a doua diademă, puțin mai modestă. În 2016, ea a completat look-ul cu diadema la o seară de gală, în onoarea laureaților Nobel.

Meghan Markle 

Meghan cu greu poate fi numită o iubitoare al mărcilor democratice, dar în timpul vizitei sale în Africa de Sud a făcut o excepție, optând pentru cercei cu ciucuri portocalii, în valoare de 37 euro.

Vă plac bijuteriile cu un preț mai democratic sau totuși optați pentru cele prețioase? Așteptăm cu drag comentariile dvs.