15 modalități elegante de a purta o eșarfă. Transformați-vă ținuta în doar câteva minute!

A sosit primăvara și în curând vom avea parte și de primele zile însorite… Femeile își vor scoate nerăbdătoare hainele subțiri din dulap. Cum să procedăm, însă, în cazul în care paltonul a încetat să ne mai placă sau s-a cam demodat și nu se prevede să ne cumpărăm altul în curând? Ar putea să ne vină în ajutor o eșarfă sau o basma frumoasă pe care să o purtăm la gât sau pe cap. Aceasta ne va transforma ținuta în câteva minute. Desigur, dacă veți lega eșarfa frumos…

Nu aveți sufinientă imaginație sau abilități? Această vloggeriță vă va demonstra pas cu pas cum să legați o eșarfă sau o o basma: acestea vă vor ține de cald și veți fi și foarte elegantă.

Vă propunem 15 opțiuni din care să le alegeți pe cele care vor accentua mai bine stilul Dumneavoastră. Puteți arăta diferit în fiecare zi, chiar dacă veți purta același palton sau scurtă.

Vă propunem să încercați una din cele mai frumoase variante!

„Fluture”

1. Împăturiți eșarfa în două apoi treceți capetele prin lațul format.

Lilith Moon Ru / YouTube

2. Găsiți capetele exterioare și le lăsați pe umeri.

Lilith Moon Ru / YouTube

3. Legați apoi capetele la spate.

Lilith Moon Ru / YouTube

4. Noua Dumneavoastră ținută este gata!

Lilith Moon Ru / YouTube

Dacă aceste 15 metode vă par insuficiente, vă propunem alt video. Această vânzătoare de eșarfe este atât de iscusită încât ne trezește dorința de a cumpăra de la ea toate eșarfele ca apoi să le legăm după sfaturile ei.

Pentru a arăta impecabil trebuie doar să purtați la gât o basma sau o eșarfă frumoasă. Sunteți de acord? Salvați aceste sfaturi utile și aplicați-le în practică!