15 modele superbe de manichiură pentru acest sezon

Manichiura este o adevărată artă! Corecția formei, înlăturarea cuticulei, aplicarea ornamentului – toate acestea necesități abilități de profesionist. Ca și în lumea modei aici există trenduri, dar este și o regulă obligatorie universală: unghiile trebuie să fie îngrijite.

În ce privește tendințele, manichiura clasică franțuzească se pare că a ieșit definitiv din topul preferințelor.

În schimb în acest an va fi foarte populară manichiura în stilurile ombre, lună, dar și tot felul de ornamente abstracte.

Sperăm să vă inspire selecția pentru am făcut-o pentru voi ce conține 15 dintre cele mai interesante modele de manichiură pentru acest sezon.

Stilul minimalist a cucerit și lumea manichiurii. De regulă designul minimalist folosește ca bază o culoare bej pastelată, care arată foarte firesc. Unghiile de formă pătrată se ornamentează cu mici figuri geometrice, care de obicei sunt de culoare neagră.

Dacă doriți să scoateți în evidență feminitatea, puteți opta pentru ornamente florale în același stil minimalist. Unghiile arată modest, frumos și foarte gingaș!

Probabil ați remarcat că în manichiura contemporană se pune accent pe liniile clare, astfel încât pe una din unghii puteți aplica un ornament în carouri, care arată remarcabil și foarte original.

Primăvara e perioada feminității și a culorilor deschise. De aceea manichiura făcută în nuanțe roz pastelate cu ornamente florale va arăta mereu actual în acest anotimp.

În acest exemplu sunt combinate două trenduri extrem de populare în lumea manichiurii. E vorba de culoarea mată și ornamentarea unghiilor cu pietre scumpe. Acest duet arată extrem de luxos, fiind o alegere ideală pentru evenimente festive.

Manichiura ombre continuă să fie foarte populară. Acest design constă în schimbarea treptată a culorii manichiurii. Înainte era popular gradientul de la baza unghiei spre vârf, dar astăzi este la modă direcția pe orizontală.

Această culoare roz pastelată este extrem de populară în acest sezon. Vârful de culoare albă și baza de culoarea pielii vă vor permite să asortați această manichiură cu practic orice haină din garderoba dvs.

Dacă și dvs. vă numărați printre femeile care s-au plictisit de manichiura franțuzească, vă oferim o idee care vă va permite să o purtați și în continuare. E cât se poate de simplu! Decorați manichiura franțuzească cu pietre și paiete.

Manichiura în culori contrastante a avut mereu un aspect proaspăt și interesant. Priviți ce armonie creează combinarea albului cu negru, unde ornamentele albe au menirea de a îmbogăți banalul unghiilor perfect negre.

Vă recomandăm în acest sezon să încercați neapărat manichiura simplă mată, indiferent de culoare. Acestea sunt extrem de populare acum!

Manichiura făcută în stil ombre cu gradient alb-caramel este o soluție perfectă pentru orice vârstă. Unghiile dvs. vor deveni adevărate perle de mare preț!

În ciuda popularității culorilor mate, unghiile lucioase vor fi la modă mereu. Vă recomandăm să atrageți atenția la acest gri nobil. Elementele de culoare roz îi conferă un aspect proaspăt de primăvară.

Este foarte simplu să-ți creezi dispoziție de primăvară! E suficient să faceți o manichiură în acest stil cu un ansamblu gingaș de culori alb-roz.

După cum am mai spus, există câteva secrete pentru a obține modele interesante de manichiură franțuzească. O idee ar fi să optați pentru diferite culori la vârful unghiei, precum și decorarea lor cu pietre.

Industria manichiurii este în continuă dezvoltare, iar specialiștii reușesc să creeze modele extrem de originale și interesante. Vă îndemnăm să nu evitați astfel de experimente! Iată un exemplu de design roz-gri care arată extraordinar pe unghii pătrate.

Ce alte idei de manichiură aveți pentru acest sezon?