Lăsați unghiile să se afirme! 15 modele superbe de manichiură, pentru sezonul festiv.

În sezonul festiv fiecare femeie își dorește să fie frumoasă. Dacă vă doriți să furați privirile celor din jur, optați pentru o manichiură spectaculoasă! Aveți la dispoziție o mulțime de variante originale: manichiură în nuanțe intense, cu accente de glitter și design original.

1. Dacă vreți să profitați din plin de inspirația oferită de sărbătorile de iarnă, alegeți modelele festive mai îndrăznețe. Fiți creative şi surprinzătoare!

2. Culoarea închisă o puteți folosi sub orice formă și o puteți combina cu glitter și pietricele doar pentru contrast.

3. Strasurile și pietricelele sunt ideale pentru decorul unghiilor. Totodată manichiura nu ar trebui să abunde în multe ornamente. Optați pentru o manichiură simplă și delicată.

4. Manichiura în nuanțe închise de roșu, este întotdeauna superbă! Nuanța de bordo se combină perfect cu aproape orice îmbrăcăminte și stil. În cazul manichiurii zi cu zi – optați pentru detalii mai discrete, iar pentru o petrecere, puteți alege decorațiuni mai îndrăznețe.

5. 

6. 

7. 

8. Manichiura cu glitter conferă strălucire unghiilor. Optați pentru o nuanță de roșu și aplicați glitter auriu doar la baza unghiei.

9. Femeile care iubesc accentele luminoase pot opta pentru o manichiură deosebită cu modele geometrice.

10. Nuanțele sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă și elegantă.

11. Culorile calde sunt întotdeauna potrivite, iar pentru mai multă delicatețe, optați pentru nuanțe aurii.

12. Puteți opta și pentru unghii în nuanțe de albastru decorate cu pietricele.

13. Femeile îndrăznețe pot opta pentru culorile închise. Aceste culori se combină cu oricare altă nuanță și cu orice ținută. Sclipiciul argintiu folosit cu discreție va accentua delicatețea unghiilor.

14. 

15.