Manichiura de primăvară-vară: 15 modele încântătoare

Această parte importantă a imaginii noastre, manichiura, ar trebui, odată cu sosirea primăverii, să devină mai strălucitoare, mai frumoasă și să aibă culori noi. Primăvara este momentul în care înmuguresc copacii, apar primele firișoare de iarbă și totul înflorește în jur. Anume frumusețea naturii ne inspiră în crearea imaginii noastre.

Modele florale sunt foarte actuale în acest sezon: apar în ținute, pe pantofi precum și pe unghii.

Manichiură cu modele florale

1. Manichiură de nuanță aprinsă și suculentă de portocaliu. Va fi pe placul tuturor femeilor care simt mereu primăvara în suflet, care iubesc libertatea și independența. Modelul floral vă va aminti și de sosirea verii. Manichiura va arăta perfect dacă veți purta fuste lungi și rochii, tocuri înalte.

2. Această nuanță elegantă de bordo-închis va fi perfectă pentru doamnele independente. Combinată cu nuanțe gingașe de bej și cu un model floral, manichiura Dumneavoastră va fi pur și simplu impecabilă. Puteți să o purtați zilnic, dar va fi perfectă și pentru evenimente solemne.

3. Nuanța de albastru închis, cu strasuri la baza unghiilor se va potrivi domnișoarelor mai tinere. Ornamentul floral arată excepțional atât la ​​lumina zilei, cât și la lumina neon din cluburi sau restaurante. Pentru a arăta perfect alegeți haine mai întunecate, cum ar fi o rochie neagră, cizmulițe de culori întunecate, pantaloni din piele.

4. Modelele florale par foarte gingașe pe unghiile de culoarea roz-zmeură. Acesta este un model perfect pentru primăvară. Prin urmare și ținutele pentru care veți opta ar trebui să fie de culori aprinse și vaporoase. Paltonul sau cizmele nu se vor potrivi în acest caz. O pereche de pantofii ușori, o jachetă din piele, o fustă ușoară de vară și o coafură cu bucle vor forma imaginea perfectă de primăvară.

5. Shellac de culoarea laptelui și roz. Pe acest model sunt puține flori, deci manichiura nu va fi prea sofisticată. Această manichiură este perfectă și pentru vară.

6. Nuanțele de roșu sunt nu doar nobile, ci și elegante. În combinație cu culoarea albă va face manichiura foarte rafinată. În cazul acesta puteți opta pentru ținute de culori întunecate, cum ar fi costume cu pantaloni și rochii midi, fustă-creion, și carourile care sunt la modă în acest sezon.

7. Combinația de alb și roz arată nu mai puțin elegant, fin și romantic. Aceasta este perfectă pentru distracțiile cu prietenii.

8. Modelul French albastru-roz cu amprente arată foarte elegant. Este perfect pentru petreceri.

9. Nuanța de albastru închis se combină și cu alb. Floricelele albastre cu negru, pe fundal alb, vor atrage cu siguranță atenția. Mâinile vor arăta întotdeauna bine îngrijite.

10. Și din nou albastru închis, dar combinat deja cu un roz pal. Pentru decor s-au folosit strasuri colorate.

11. Această nuanță de liliac cu floricele pe fundal fundal alb este ceea de ce aveți nevoie pentru a fi și mai feminină. Pentru o ținută perfectă optați pentru un costum format din pantaloni, pantofi cu toc și o poșetă neagră.

12. Manichiura 3D turcoaz, deși nu are modele florale, se poate modifica oricând.

13. Și din nou o combinație de alb și roz, prezentată în mai multe nuanțe. Pentru aceasta alegeți ținute formate din fuste sau rochii plisate.

14. Clasicul French poate fi combinat cu flori albe delicate, care vă vor ajuta să creați o ținută vaporoasă și stilată.

15. Nu uitați de nuanțele roșii. Ele sunt pur și simplu perfecte în combinație cu alb, roz și cu alte nuanțe de roșu.

Manichiura nu trebuie să fie doar French sau de aceeași culoare. Luminozitatea, prospețimea, modelele jucăușe, neobișnuite, 3D, și cel mai important, imprimeurile florale sunt obligatorii pentru manichiura noastră.