15 modele de pomi de Crăciun care pot fi confecționați foarte simplu

Procurarea unui brad natural sau a unuia artificial face ca atmosfera de sărbătoare să poposească imediat în casă. Imaginează-ți acum cât de frumos ar fi dacă a-i face cu propriile mâini un brad, care să reunească toată familia în sufrageria confortabilă.

Redacția noastră îți propune 15 idei de pomi de Crăciun pe care îi poți confecționa cu ușurință. Urmează o selecție de idei creative și neobișnuite!

1. Pom de Crăciun din fotografii de familie – pentru cele mai calde amintiri

bohalista.com, freshdesignpedia.com  

Fotografiile pot fi lipite, pur și simplu, pe perete sau pe o coală de hârtie. O opțiune mai dificilă ar fi să meșterești un suport din plăci de lemn, pe care să lipești fotografii cu cele mai frumoase momente din viața de familie. Este una din cele mai sentimentale idei pentru un pom de Crăciun.

2. Pom de Crăciun din crenguțe vii sau artificiale

regaloyfiesta.com, blog.yorkwall.com  

O decizie minimalistă și de bun gust. Marele avantaj este că acest pom poate fi decorat cu jucăriile și decorațiunile preferate.

3. Aplicație colorată pe perete

celfan.com, notonthehighstreet.com  

Această aplicație poate fi cumpărată sau poate fi confecționată din hârtie colorată, cu ajutorul unui foarfece bun, urmând un pattern desenat în prealabil, iar apoi – lipită cu clei.

4. Pom din ghirlande electrice

familyholiday.net, apairandasparediy.com  

Acest fel de pom este extrem de simplu de realizat, însă arată cu adevărat spectaculos. Aveți aici un master-class.

5. Pom de Crăciun din fire de ață

www.theexperimentalhome.com, tianyunjixie.com  

Încă o modalitate de realizare a pomului de Crăciun, simplu și foarte drăguț, mai ales pentru cei care sunt pasionați de lucrul manual.

6. Un model simplu – pom de Crăciun din șireturi și snur

Un model extraordinar de brad decorativ, care poate fi realizat în doar 5 minute. Vedeți aici cum se confecționează.

7. Brăduți din conuri

livemaster.ru, craftaholicsanonymous.net

Simplu de realizat, acest pom provine la modul propriu din pădure. Chiar și dintr-un singur con poți face o adevărată operă, iar pentru a afla cum poți confecționa un pom de Crăciun de toată frumusețea, poți găsi multe tutoriale pe internet.

8. Brăduț-ornament

misspaperfection.blogspot.com, onehandinmypocket.nl  

Alege cea mai frumoasă panglică pentru împachetat și lipește-o, pur și simplu, pe perete, urmând conturul unui brad stilizat.

9. Brăduț în formă de con din fire de ață

howtoinstructions.org  

10. Pom de Crăciun pictat sau imprimat

cuckoo4design.blogspot.com, domechti.ru  

Acest pom de Crăciun poate fi ori cumpărat, ori îl poți picta chiar tu. Este o opțiune excelentă pentru cei care nu dispun de spațiu suficient pentru un pom clasic.

11. Pom de Crăciun din globuri

toocraft.com, blogmaedeprimeiraviagem.com  

Ce fel de sărbători de iarnă fără decorațiunile preferate? Pentru realizarea acestui model de pom de Crăciun vor fi necesare globuri și fulgi, iar rezultatul va fi unul spectaculos!

12. Brăduț din suveniruri și alte bibelouri

livemaster.ru, alicenelmondodellamoda.it  

Acest model de brad îți va permite să folosește suvenirurile tale preferate – de la cărți poștale și până la magneți de frigider. Un model reușit și foarte potrivit pentru un anturaj plin de căldura familiei.

13. Brăduț-con din fire de iută

icreativeideas.com  

14. Brad din hârtie de împachetat și panglici

fancy-deco.com, rumorscity.com  

Nu știi ce să faci cu bucățile de hârtie pentru împachetat care ți-au rămas? Nu te grăbi să le arunci. Din ele poți confecționa acest model simplu și inedit de pom de Crăciun.

15. Brad din carton

diyncrafts.com  

O idee extraordinară de realizare a unui pom de Crăciun cu totul neobișnuit. Realizarea acestei idei necesită ceva timp și răbdare, însă rezultatul merită toate eforturile. Cum poți meșteri un asemenea brad minune vezi aici.