15 modele de coafuri splendide, perfecte pentru părul scurt!

Foarte des s-ar putea să vă confruntați cu afirmația că este aproape imposibil să obțineți o coafură frumoasă de seară pe părul scurt. Multe doamne, chiar au frică să-și facă o tunsoare mai scurtă. Numai din cauza că nu vor putea să-și facă o coafură frumoasă, dacă va fi necesar. De fapt coafurile de seară pentru părul scurt nu arată deloc mai rău și în nici un caz mai puțin stilat, decât cele pe părul lung. Ca dovadă, vă prezentăm selecția de poze de mai jos – coafurile din părul scurt sunt create în doar câteva minute și cu un efort minim:

1. 

2. 

3. 

4. O tunsoare elegantă, realizată de un maestru profesionist, deja servește ca o coafură frumoasă, ce dezvăluie aspectul liniilor grațioase ale feței și a gâtului. Iar câteva elemente suplimentare pot transforma coafura într-o adevărată capodoperă.

5. 

6. 

7. Pentru doamnele care au caracteristici simetrice ale feței, uneori este suficient să fie aranjat părul cu ajutorul produselor de styling: ca să obțineți un volum, aplicați spuma pentru modelarea părului și uscați-l cu un uscător de păr, apoi accentuați niște fire de păr cu gel sau ceară. Dar puteți încerca și alte opțiuni mai complicate, de exemplu: cu ajutorul unui pieptene redați volum la rădăcinile părului, ondulați părul cu placa sau folosiți elemente decorative.

8. 

9. 

Coafuri Fleece (cu lână) – este o tehnică specială, care va crea o coafură perfectă cu păr lung, buclat sau părul scurt. Datorită acesteia, puteți oferi un volum absolut oricărui tip de păr, indiferent de structură și densitatea. Este o soluție bună pentru proprietarii de păr rar sau subțire, ajută la păstrarea frumuseții coafurii, care nu se va strica nici în vremea vântului.

Coafurile voluminoase sunt printre cele mai populare pentru crearea imaginii de sărbătoare. Această opțiune arată grozav anume pe părul scurt, oferindu-i un volum superb.

Pentru a efectua o astfel de coafură, pe părul umed se aplică spuma fixativă și se lasă să se usuce complet, apoi cu ajutorul unui pieptene, redați volum la rădăcini. Începeți redarea volumului de la rădăcini, cu mișcări rapide, ținând firele de păr sub un unghi drept. Începeți coafura de la zona occipitală, apoi treptat treceți spre zonele laterale și frontale. Folosiți fixativ. Apoi, modelați coafura cu ajutorul unui pieptene cu codiță subțire sau un pieptene special.

10. 

11. Bretonul se aranjează în funcție de tunsoare, forma feței și preferințele personale: puteți aranja bretonul lateral sau asimetric, să-l lăsați pe frunte sau puțin ridicat în sus, oferindu-i un aspect stilat.

12. 

13. 

14. 

15. 

Să fiți frumoase mereu!