15 modalități să-l pedepsești pe bărbatul NERECUNOSCĂTOR, LENEȘ și NECHIBZUIT!

Răzbunarea nu este o ocupație tocmai productivă, însă uneori omul trebuie să plătească pentru faptele și comportamentele sale, câtuși de puțin, pentru a-l reeduca sau măcar pentru a-l face să reflecteze asupra propriei conduite. Dacă iubitul tău stă bine cu simțul umorului, atunci poți uneori să aplici în practică aceste sfaturi.

1. Dacă bărbatul tău își lasă mereu lucrurile prin casă, atunci ”uită” și tu o piesă din lenjeria ta intimă pe masa lui de lucru, o trusă de cosmetică sau chiar prosopul de baie.

2. Dacă iubitul tău nu se poate dezlipi de ecranul televizorului, poți brusc să faci o pasiune pentru utilizarea aspiratorului, foenului sau altui aparat care face un zgomot puternic.

3. Dacă iubitul tău preferă jocurile computerizate în locul unor discuții de suflet cu tine, atunci și tu ai putea foarte bine să preferi o discuție pe chat cu o prietenă în locul preparării mesei pentru cină.

4. Dacă bărbatul tău are obiceiul de a uita datele importante, încearcă să-l ajuți, setând alarma de la telefon pentru ora 6 dimineață, în zilele cu pricina. La sigur, i se vor îmbunătăți capacitățile de memorare.

5. Dacă adoratul tău bărbat mai trage cu ochiul la prietenele tale, poți și tu să-i mărturisești că îți place cât de bine arată prietenul lui cel mai bun sau să discuți despre abilitățile incontestabile ale unuia dintre colegii lui.

6. Dacă bărbatul tău nu poate trăi fără pescuit, atunci și tu poți găsi justificare pentru petrecerile între fete la care participi.

7. Dacă perechea ta consideră că cheltuiești prea mulți bani pentru tine, cumpără-i un set scump pentru pedichiură, tot pe banii lui și demonstrează-i astfel că poți cheltui și pe el.

8. Dacă iubitul tău consideră că stai prea mult timp la taclale cu prietenele tale, atunci atribuie-i lui rolul acestora.

9. Dacă iubitul tău te tachinează mereu cum că te porți ca un copil, atunci dăruiește-i un elicopter cu telecomandă…

10. Dacă bărbatul tău a început să vină mai târziu de la muncă, atunci câteva zile la rând, încearcă să ieși din casă imediat ce el intră.

11. Dacă bărbatul tău percepe intimitatea ca o metodă de detensionare și reducere a stresului după o zi grea de muncă, și îi ia doar câteva minute, oferă-i la prânz un borș care nu este fiert până la urmă sau niște pârjoale din carne semicrudă.

12. Dacă iubitul tău a început să-și ascundă cu grijă telefonul, paginile de pe rețelele de socializare și să-și schimbe parolele, atunci e momentul potrivit să schimbi yala ușii de la intrare.

13. Dacă partenerul tău nu este satisfăcut de abilitățile tale culinare, invită-l la restaurant și comandă bucatele cu prețurile cele mai mari din meniu.

14. Dacă iubitul tău nu este deloc adeptul gesturilor romantice, cheltuiește toți banii din bugetul vostru comun pe trandafiri și vin de colecție, și organizează tu o cină romantică.

15. Dacă bărbatul tău face mișto de pasiunea ta pentru filme și seriale dramatice, începe să vizionezi în prezența lui filme documentare despre habitatul triburilor africane sau emisiuni despre tendințele contemporane în artele vizuale.

Dar ia aminte, cel mai bine e să respecți măsura în toate. Nu e cazul să-ți faci o obișnuință din aceste mici gesturi de răzbunare. Însă, înainte de a pune în aplicare aceste planuri, e cazul să discuți pe șleau cu partenerul tău, poate nici nu va fi cazul să recurgi la aceste trucuri, iar problemele iscate se vor rezolva pe calea discuțiilor amicale. Succes!