15 lucruri, pentru care o femeie înțeleaptă nu-și cere scuze!

Adesea ne cerem scuze dintr-un motiv de anxietate, din grija ce se vor gândi ceilalți despre noi sau pentru că punem pe primul loc sentimentele altor și nu nevoile noastre. Dar există multe situații în viața noastră, unde nu trebuie să vă cereți scuze. Vă vom povesti despre 15 situații, în care nu trebuie să vă cereți scuze, chiar dacă înainte credeați altfel. Iată care sunt acestea:

1. Nu există scuze pentru dragoste. 

Bucurați-vă de faptul că aveți darul de a iubi. Prin lume există mulți oameni care au frică să se îndrăgostească de cineva. Nu este important de cine v-ați îndrăgostit și dacă sentimentele dvs sunt reciproce. Principalul lucru este că aveți parte de darul de a iubi – iată ce este important!

2. Nu există scuze pentru cuvântul ”nu” sau un refuz. 

Respectarea propriilor limite este un indicator de stimă de sine. Dacă nu aveți posibilitatea să acordați pe deplin un ajutor, nu trebuie să vă cereți niciodată scuze pentru aceasta. Abilitatea de a spune ”nu” – este indicatorul unui lider bun.

3. Nu există scuze pentru un vis sau dorință. 

Viața vă aparține vouă, dar dacă trăiți cu un regret – este alegerea dvs. Niciodată nu vă cereți scuze pentru consecințele ambițiilor și dorințelor dvs, pentru că anume ele vă definesc. Este posibil să faceți viața dvs cu adevărat plină de fericire – de a întruchipa visele dvs în viață, dar nu trăind doar pentru a visa la ceva.

4. Nu există scuze pentru timpul acordat propriei persoane. 

Realizarea unei vieți armonioase, fericite și pline de succes este posibilă, dacă veți acorda timp pentru propriile nevoi. Întotdeauna aveți grijă de dorințele și nevoile dvs și de sine însuși.

5. Nu există scuze pentru ceea ce considerați că este important. 

Să nu vă simțiți niciodată vinovat pentru ceea ce contează foarte mult. Întotdeauna aveți grijă să vă urmați prioritățile în primul rând. Dacă ceva este important pentru dvs, înseamnă că este definitiv. Oamenii, care merită să fie în viața dvs, vor înțelege alegerea ce o veți face.

6. Nu există scuze pentru încetarea relațiilor toxice. 

Nu merită să vă cereți scuze, când părăsiți partenerul, care vă face să suferiți. Înțelegerea faptului că o relație ”bolnavă” vă deprimă și vă ia din energie, este primul pas spre un succes. Respectați-vă pe sine însuși, fiți alături de cei care vă înțeleg și vă ajută să deveniți oameni de succes și să mergeți înainte.

7. Nu există scuze pentru imperfecțiunea dvs. 

Imperfecțiunea este ceea ce vă face unic și frumos. Și aceasta este ceea ce trebuie să acceptați ca o părticică a dvs. Nu vă cereți scuze pentru calitatea care vă face să nu fiți perfect.

8. Nu există scuze pentru valorile dvs. 

Niciodată nu vă cereți scuze pentru valorile, opiniile morale, religia sau credința spirituală. Liderii niciodată nu-și cer scuze pentru ceea în ce cred.

9. Nu există scuze pentru un răspuns incorect. 

Învățați de-a lungul vieții și mereu veți fi tânăr. Nu spuneți niciodată că vă pare rău când vă întâlniți cu cel, care vă poate învăța. Să fii capabil să recunoști că nu știi ce înseamnă ceva, este un semn al puterii și modestiei.

10. Nu există scuze pentru marile așteptări. 

Nu vă cereți scuze pentru așteptările altor, care le puteți realiza singuri. A avea așteptări mari înseamnă doar că vă pasă de alții atât de mult, încât vă așteptați la ceva mai bun de la ei.

11. Nu există scuze pentru grija de sine. 

Niciodată nu vă cereți scuze pentru că aveți grijă de dvs. Când vă procurați ceva bun, vă sporește respectul de sine. Oamenii de succes își cunosc nevoile și importanța satisfacției lor pentru o viață fericită.

12. Nu există scuze în favoarea altor oameni. 

Fiecare dintre noi este responsabil pentru comportamentul și acțiunile sale. Nu trebuie să vă cereți scuze pentru alții, chiar dacă simțiți că ei pot să se asocieze cu dvs.

13. Nu există scuze pentru artă. 

Nu vă cereți scuze niciodată pentru că nu știți, de exemplu, mișcările unui dans sau poate dansați prost sau nu respectați ritmul – pur și simplu dansați! Bucuria de la un dans merită orice jenă.

14. Nu există scuze pentru un răspuns de durată.  

Oamenii de succes își dau seama că ierarhia priorităților uneori poate influința viteza răspunsurilor la e-mailuri și apeluri. Nu vă cereți scuze niciodată, când răspundeți în primul rând la cei ce sunt mult mai importanți.

15. Nu există scuze pentru adevăr. 

Oamenii puternici spun doar adevărul! Niciodată nu vă cereți scuze pentru că sunteți puternic. Chiar dacă adevărul este crud, este mult mai important, decât minciuna. Fiți sinceri cu dvs însuși și nu vă faceți griji ce se vor gândi alții despre dvs. Sentimentul vinovăției și scuzele enorme vă scad stima de sine. Cereți scuze doar atunci când într-adevăr ați comis o greșeală.

Cât de des dvs vă cereți scuze?