15 lucruri pe care le pot face numai femeile puternice – dar ele niciodată nu vorbesc despre asta.

Femeile puternice sunt considerate a fi încrezute, cu o voință puternică, de genul ”doamnelor de fier”, care pun pe primul plan propriile dorințe și nevoi. Dar acesta este doar vârful aisbergului! Femeile puternice gândesc realist, simt totul foarte bine și sunt responsabile de propria viață.

Dacă sunteți o femeie puternică, sau aveți alături de dvs o astfel de femeie, vă puteți considera norocoasă. După ce veți citi acest articol al Higher Perspective, veți aprecia și mai mult această calitate. Iată de ce!

1. Au un cerc limitat de prieteni apropiați

Femeile puternice exclud din viața sa oamenii de care nu au nevoie. Acestea pot fi persoane toxice, negative sau pur și simplu oameni neinteresanți și plictisitori, care le răpesc timpul. Drept urmare, ele sunt întotdeauna înconjurate de un număr mic de prieteni, pe care îi apreciază cu adevărat și îi doresc în viața lor. De aceea, dacă aveți o femeie puternică în anturajul dvs, înseamnă că sunteți cu adevărat vrednic de această prietenă.

2. Știu să planifice și să stabilească obiective corecte

Una din calitățile femeii puternice este capacitatea de a obține mereu succesul. Aceste femei sunt persistente, de aceea obțin ceea ce vor. Nu vă mirați, dacă vedeți la ea o listă cu activități programate pentru câteva luni înainte.

3. Preferă lucrurile concrete

Deoarece femeile puternice planifică totul foarte bine, ele urăsc schimbările și improvizațiile. Nu iubesc să schimbe planurile în ultimul moment. Acest lucru se referă atât la muncă, cât și la bani.

4. Se pot lăuda cu relații și cunoștințe bune

O femeie puternică are un cerc limitat de prieteni apropiați, dar în același timp se poate lăuda cu multe cunoștințe și relații utile. Această femeie are mereu la îndemână un telefon al unei echipe de instalatori sau a unui cosmetolog bun.

5. Au încredere în forțele proprii

Femeile puternice știu să se aprecieze. Ele se identifică foarte corect și acțiunile lor corespund cu convingerile și morala lor. Ele nu au nevoie să concureze cu alți oameni și preferă să rămână fidele convingerilor sale.

6. Se pot apăra pe ele și pe alții

Ele niciodată nu vor tăcea dacă nu le place atitudinea față de ele sau față de altcineva. Dacă vor observa o nedreptate, cu siguranță o vor exprima. Doar cu un cuvânt, femeile puternice pot distruge moralul celui care își permite un comportament grosolan.

7. Știu să accepte situația

Femeile puternice au o abordare realistă față de viață și așteptări obiective de la sine dar și de la ceilalți. Pentru a putea merge mai departe în viață, femeia puternică știe că trebuie mai întâi să accepte situația. După ce se acceptă, își identifică mai ușor sentimentele și intențiile.

8. Iubesc să fie singure

O femeie puternică se bucură cu adevărat de singurătate. Ea știe cum să construiască o relație armonioasă, dar nu vrea să-și compromită fericirea și planurile personale de dragul unui bărbat. Ea singură este cel mai bun sprijin pentru sine.

9. Sperie bărbații neserioși

Un bărbat neserios va fi înspăimântat de o femeie puternică. Încrederea și perseverența ei îl fac să se simtă slab și rănit. El îndată începe să atace în dorința de a-și ascunde teama sau fuge.

10. Adoră să facă primul pas

Atunci când găsesc o persoană potrivită, după părerea lor, ele pot face primul pas. Femeile puternice știu că pot speria bărbații și de aceea deseori manifestă inițiativă.

11. Admiră și alte femei puternice

Femeile puternice sunt modele și surse de inspirație una pentru alta. Sunt generoase în laude adresate altor femei puternice și se mândresc când sunt apreciate de alte femei la fel de puternice.

12. Sunt prietene bune

Femeile puternice știu să prietenească. Prietenia lor este sinceră, generoasă și dezinteresată. Ele întotdeauna vin în ajutor, indiferent de ce s-ar întâmpla.

13. Femeile puternice sunt feministe

Aceste femei sunt feministe prin esența lor. Aceasta nu este o decizie sau o filosofie apropiată lor. Feminismul le este caracteristic datorită personalității lor. Femeile puternice se consideră egale în drepturi fără a lupta pentru aceasta.

14. Femeile puternice se nasc din alte femei puternice

Forța la femei, de regulă este o trăsătură de familie. Acest lucru se întâmplă, datorită faptului că fetele cresc și repetă comportamentul femeilor din familie, care demonstrează trăsături puternice, cum ar fi încrederea și autoritatea.

15. Sunt manageri de excepție

Femeile puternice sunt obișnuite cu multe sarcini pe care trebuie să le execute în termeni limitați datorită rolului său în gospodărie și ca persoană care ține totul în mișcare. O femeie puternică devine un lider sau un manager excelent, pentru că ea poate vedea imaginea de ansamblu, încurajând pe toată lumea să o urmeze.

Femeile puternice au renunțat la protestul interior și se gândesc doar la fericirea personală. Fie ca forța în continuare să rămână cu ele!