15 lucruri grozave, pe care oamenii le-au căpătat practic gratis! 

Magazinele second-hand și piețele de vechituri sunt o comoară cu lucruri non-banale. Dacă vă străduiți, puteți găsi lucruri cu adevărat valoroase, pe care le puteți căpăta practic gratis. Desigur, va trebui să ”foiți” grămada de vechituri, dar rezultatul poate fi cu adevărat impresionant.

Noi sincer suntem bucuroși pentru norocoșii ce s-au pricopsit nu niște lucruri extraordinare pe piața de vechituri. Descoperirile lor pot fi admirate la nesfârșit.

1. ”Am cumpărat un inel la piața de vechituri cu 20 de dolari. S-a dovedit că decorul superb de epocă era din aur de 10K, iar pietrele nu erau altceva decât diamante.”

2. ”Mi-am cumpărat un set de discuri The Beatles la reducere, cu doar 30 USD.”

3. ”M-am pricopsit cu această masă, fabricată în anii 1800, de pe piața de vechituri pe internet!”

4. ”Un prieten de-al meu a văzut această încălțăminte la reduceri și și-a dat seama că am nevoie de ele.”

5. ”Ador noul meu aspirator Dyson. L-am cumpărat cu doar 9,99 USD, pe când prețul de vânzare cu amănuntul e de 399 USD. Bonus: este roz!”

6. Set de designer pentru ceai, din 11 articole, la preț de 8 USD.

7. ”Am găsit acest clutch rafinat, brodat cu mărgele, în stare perfectă, costul căruia este de doar 10 USD.”

”Casierul visa ca cineva să-l cumpere deja, deoarece mulți cereau să-l vadă mai îndeaproape. Mă bucur că l-am ajutat și i s-a împlinit dorința.”

8. ”M-am pricopsit cu această masă cu ursuleț de pe piața de vechituri pe internet și o ador! Acum vizuina noastră este într-adevăr o vizuină.”

9. ”Am găsit această frumusețe la o piață de vechituri, cu 20 de dolari. Un opal superb și safir roz, încadrat în argint. Fotografii înainte și după curățare.”

10. ”Mi-am cumpărat acești bocanci Dr. Martens cu doar 4 dolari!”

11. ”Am găsit această lampă de podea într-un magazin second hand, cu 20 de dolari. Când schimbam becul, am observat numele de marcă din interior. Este Dale Tiffany.”

12. ”Am găsit această servietă vintage cu 12,99 USD! Este într-o stare excelentă.”

13. ”Am găsit această frumoasă orgă Baldwin într-un magazin second hand, cu doar 170 USD. Funcționează excelent. Am visat la ea toată viața!”

14. ”Sunt mulțumit că în magazinul second hand mi s-a oferit o reducere mare la această fructieră, pe care am ajuns să o cumpăr cu doar 6 USD!”

15. ”Mi-am cumpărat această frumusețe de la un magazin de vechituri local, cu doar 30 de dolari. Am rămas trăsnit când am văzut această oglindă.”

Cu ce lucru grozav ați reușit să vă pricopsiți, cumpărând-ul practic gratis? Așteptăm cu drag povestioarele dvs.