15 lucrări ale unui make-up artist, care întoarce tinerețea și frumusețea femeilor! 

Pasha Kondrashin este un make-up artist din Sankt Petersburg, al cărui scop în viață este să creeze frumusețe. Atât femeile în vârstă, cât și fetele tinere devin clienții maestrului. El le transformă atât pe cele în vârstă, cât și pe cele tinere în adevărate vedete de la Hollywood.

Pasha a fost instruit de cei mai buni maeștri ai acestei profesii, precum: Yulia Ilgeeva, Vadim Andreev, Maria Kalashnikova, Viktora Aleksseva, Olga Nikiforova, precum a mai frecventat și școala de stiliști de mariaj Elstile. Artistul make-up are o experiență de muncă bogată ca stilist, pregătește clienții pentru nunți, sesiuni foto și alte evenimente.

Noi, spre exemplu, nu am putut recunoaște unele dintre doamne după ”magia” make-up artistului. Credeți că dvs veți reuși? Vă invităm să le admirați mai jos:

1. Este greu de crezut că o femeie se poate schimba atât de mult!

2. O transformare foarte reușită.

3. Puțină abilitate și rezultatul este unul de succes.

4.

5. ”Nu mă voi obosi niciodată să repet că machiajul cu efect de lifting este cel mai divin lucru din industria frumuseții. A întineri o femeie cu 10-20 de ani doar cu un singur machiaj – este o adevărată magie!

6.

7. Nu numai că e frumoasă, dar și a întinerit grozav.

8.

9. ”WOW! Minus 20 de ani. Nu-mi vine să cred!”

10. ”Chiar este ea? Nu e recunosc!”

11.

12.

13. Un astfel de machiaj poate transforma cardinal pe oricine!

14. Arată ca un foto model profesionist!

15. Un make-up superb! Dincolo de recunoaștere!

Ați vizitat un make-up artist profesionist vreodată? Ați rămas mulțumite de rezultat? Așteptăm cu drag comentariile dvs.