15 idei proaspete despre cum să purtați paltonul de iarnă

Paltonul de iarnă: cele mai la modă ținute.

Paltonul este piesa vestimentară perfectă pentru sezonul toamnă-iarnă. Deși modelele pentru toamnă și cele pentru iarnă diferă, există modele frumoase pentru ambele  perioade.

1.

2.

3.

4. Cea mai practică și mai elegantă ținută este formată dintr-un palton midi și o pereche de cizme înalte.

5. Modelele mai lungi se combină perfect cu încălțămintea fără toc. Alegeți niște accesorii de culoarea încălțămintei pentru a crea o ținută impecabilă. 

6.

7.

8.

9. Paltoanele de nuanțe deschise sunt mereu la modă, purtați-le cu adidași, pentru un look la modă. Îl puteți combina atât cu o pereche de blugi, cât și cu una de leggins. Veți arăta minunat! 

10. Lungimea cea mai practică este cea de la nivelul genunchiului.  

11.

12.

13. Paltonul este perfect și pentru fashionistele cărora le place extravaganța și vor să atragă atenția asupra lor. Alegeți un model care se aseamănă cu o rochie pe care să-l purtați cu o pereche de încălțăminte elegantă cu tocuri. Veți fi, în această ținută, foarte feminină, suplă și grațioasă.  

14. Un palton scurt cu guler de blană este o opțiune excelentă, care arată deosebit de bine cu o pereche de cizme înalte care vă vor alungi vizual picioarele suple.  

Paltonul este o piesă vestimentară foarte versatilă. O puteți purta la birou, pentru a petrece o seara cu prietenii sau pentru a merge la o plimbare, iar paltoanele clasice au fost și vor fi mereu în tendințe. Purtați-le cu încredere și veți arăta minunat!

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!