15 idei interesante, cum să combinați o fustă cu un pulover, pe timp iarnă!

Toate femeile, indiferent de vremea rece ale iernii, își doresc să arate feminin și elegant. Drag cititor, astăzi vă aducem în atenție look-uri șic care pot fi combinate frumos datorită unor articolelor vestimentare deosebit de  populare: fustă și pulover. Urmăriți și inspirați-vă!

Prima versiune a look-ului pentru sezonul de iarnă include un pulover voluminos într-o culoare nobilă de caramel, o fustă midi cu model animal print îndrăzneț și botine de bază.

1.

2.

Fustele asimetrice la modă, cu model animal print, arată avantajos într-un tandem cu puloverele oversize simple. Botinele cu șireturi vor completa frumos ținuta.

3.

4.

Fustele plisate feminine, de o lungime nobilă midi arată superb într-o singură combinație cu pulovere cu mânecă lungă oversize, precum și cu un tricou cu gât, ușor oversize. Cizmele largi cu botul ascuțit completează acest tandem perfect.

5.

6.

Femeile la modă elegante și sigure pe sine, în acest sezon pot să-și creeze o imagine superbă cu o mini-fustă din piele și un pulover voluminos tricotat. Ar fi și mai simpatică imaginea dacă veți băga partea din față a puloverului în fustă. Pentru o imagine completă, este nevoie de cizme înalte, o haină de bază din cașmir și o geantă versatilă.

7.

8.

Un pulover oversize șic cu gât rotund + fustă tricotată maxi + cizme cu botul ascuțit într-o culoare albă complementară alcătuiesc o imagine ideală, care va transforma fiecare fashionistă modernă într-o adevărată regină.

9.

O fustă midi din tweed, croită parte peste parte + un pulover laconic ușor ovezsize + botine la modă cu șireturi – o altă opțiune simpatică pentru o imagine care se va potrivi fashionistelor de orice de vârstă.

10.

Puloverele voluminoase arată bine într-un tandem cu fustele midi plisate cu model floral. O curea subțire, cizme înalte + palton simplu + poșetă matlasată – detaliile care completează armonios un aspect feminin de iarnă.

11.

12.

Un pulover chic de culoarea fucsiei cu gât înalt + o fustă plisată roz + un clutch de formă geometrică non-banală + cizme cu botul ascuțit din piele – obțineți aspectul confortabil, în care veți arăta superb în această iarnă.

13.

O altă ținută la modă pentru această iarnă, stiliștii au realizat-o cu ajutorul unei fuste midi asimetrice într-un albastru intens, pulover tip oversize de culoarea nisipului și a cizmelor înalte gri.

14.

O fustă de piele feminină de tip ”A siluetă” + un pulover supradimensionat ușor, alb ca zăpada + un clutch color blok + cizme cu botul ascuțit – un aspect nobil care se va potrivi atât în ​​fiecare zi, cât și pentru un eveniment festiv.

15.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!