15 sfaturi utile pentru a preveni incidentele de pe plajă

O pereche de șlapi rupți sau un portofel furat vă pot distruge complet ziua petrecută la plajă… Dar puteți găsi rapid niște soluții ingenioase, dacă veți cunoaște câteva hacuri.

Vă propunem 15 hack-uri pentru a preveni dezastrele și pentru a petrece minunat timpul la plajă:

1) Fixați baretele șlapilor.

Vezi poza preview

Dacă vă cumpărați o pereche de flip-flops ieftine, este foarte probabil că se vor rupe destul de curând. Dacă vă iese o baretă, puteți să o fixați cu ajutorul unui inel de la o doză de apă carbogazoasă. Acesta va fixa bareta până vă veți cumpăra o altă pereche de șlapi. Puteți încerca să fixați baretele și cu clipsurile pentru hârtie.

2) Sticlele de apă înghețată în locul pachetelor cu cuburi de gheață.

Gheața din aceste pachete se va topi în timp foarte scurt. Utilizați, în schimb, sticle de apă înghețată care vă vor ajuta să păstrați produsele la rece mai mult timp.

Sursa: Food FDA

3) Protejați-vă de nisip cu ajutorul unui cearceaf cu elastic.

Nisipul care nimerește pe pătură este foarte deranjant și de aceea este bine să luați la plajă un cearceaf cu elastic. Puneți la fiecare colț câte un obiect pentru a-l fixa.

Sursa: Pinterest

4) Suporturi pentru băuturi.

Țineți băuturile pe asemenea suporturi comode pentru a le proteja de nisip.

Sursa: Positively Splendid

5) Ascundeți lucrurile de preț.

Păstrați în siguranță lucrurile de preț în timp ce vă aflați la plajă. Tăiați vârful unei cutii de la crema de protecție solară și puneți cheile și banii înăuntru. Puneți capacul și obiectele de valoare vor fi în siguranță.

Sursa: Optus

6) Instalați un cort boem.

Căutați un loc la umbră? Pentru aceasta nu este neapărat necesar să mergeți să cumpărați un cort sau un baldachin. Puteți improviza singuri un cort, din niște bețe și cearceafuri.

Source: Apartment Therapy

7) Protejați-vă telefonul de nisip.

Este foarte dificil să scoateți nisipul din crăpăturile telefonului, de aceea este bine să puneți telefonul într-o pungă cu fermoar.

Sursa: PopSugar

8) Ascundeți banii cash.

Dacă doriți să păstrați banii în siguranță, îi puteți lua cu Dumneavoastră chiar și când înotați. Faceți o gaură în capacul unei sticluțe de la medicamente și lipiți de el o coardă. Puneți banii înăuntru și purtați-i la gât ca pe un colier.

Source: Inspiration Realisation

9) Punga pentru spălat în loc de geantă pentru plajă.

Aveți nevoie de o geantă pentru plajă? Puteți utiliza punga pentru spălat rufe, fiind foarte comodă deoarece nisipul va cădea din ea. Este perfectă și pentru a ține în ea jucăriile la plajă.

Source: One Crazy House

10) Geantă pentru plajă, prosop și pernă

Transformați-vă prosopul pentru plajă în prosop, geantă și pernă care va avea și buzunare laterale pentru a putea păstra lucrurile în siguranță.

Source: DIY Enthusiasts

11) Scuturați-vă de nisip.

V-ați clătit picioarele cu apă, dar au mai rămas urme de nisip? Presați niște pudră de talc pe piele și astfel nisipul va cădea mai ușor.

Sursa: Honolulu Family

12) Arsurile solare.

Înghețați niște gel de aloe vera și puneți cuburile de gheață peste pielea înroșită și veți scăpa de arsuri.

Sursa: Healthy Leo

13) Nu cheltuiți bani pe înghețată.

Nu mai cheltuiți bani pe înghețată, puneți niște suc în congelator și veți obține o înghețată delicioasă pe care să o mâncați pe plajă.

Sursa: Poofy Cheeks

14) Protejați-vă gustările de nisip.

Nisipul poate nimeri cu ușurință în pachetele cu gustări pe care le luați la plajă. Pentru a evita acest lucru utilizați cutiile vechi de la Coffeemate.

Sursa: stockpilingmoms.com

15) Trusă medicală pentru plajă.

Sursa: Fairy TipToe

Pentru a vă putea proteja de înțepăturile provocate de meduze sau de alte întâmplări neplăcute, luați la plajă o trusă medicală în care să aveți tifon, unguente cu antibiotic, cremă cu hidrocortizon, pensete și alte lucruri de care veți avea nevoie.

Distribuiți acest articol ca să-l citească prietenii și membrii familiei Dumneavoastră.