15 fotografii de prim-plan care dovedesc că nici vedetelor de prima magnitudine nu prea le pasă de standardele de frumusețe

Kate Winslet i-a interzis regizorului serialului „Meir of Easttown” să folosească fotografii retuşate de ale ei. Actrița sfidează standardele de frumusețe de la Hollywood și se opune photoshop-ului și altor trucuri care ascund imperfecțiunile feței și ale corpului. Vedeta din „Titanic” este de părerea că imaginile perfecte din reviste și filme le demoralizează pe femei.

Suntem solidari cu Kate Winslet și cu alte femei celebre care nu se jenează de aspectul lor și nu încearcă să ascundă ceea ce alți oameni consideră adesea defecte.

Mulți oameni sunt jenați de cicatricile de pe față, dar pe Rihanna nu o deranjează.

Nici pe J Lo.

Victoria Beckham nu încearcă să-și ascundă petele de pe frunte. 

Billy Eilish nu se teme de imperfecțiunile de pe bărbie.

Nici Britney Spears nu se grăbește să acopere imperfecțiunile feței. 

Pe Charlize Theron nu o deranjează pilozitatea. 

Sharon Stone nu încearcă să ascundă ridurile din jurul ochilor și continuă să folosească un creion negru.  

Ridurile îi adaugă și mai mult farmec Juliei Roberts. Este imediat clar că femeia zâmbește adesea și pare să strălucească de fericire.

Monica Bellucci nu încearcă să își ascundă ridurile. 

Multe femei aleargă la cosmetician pentru a scăpa de „inelele lui Venus” din jurul gâtului. Angelina Jolie se acceptă așa cum este.  

În filme Reese Witherspoon este aproape întotdeauna machiată, dar în viața de zi cu zi nici nu se gândește să-și ascundă cearcănele sub ochi.  

Dar ridurile frunții? Pe Amanda Seyfried, de exemplu, nu o prea deranjează. 

Deși Emma Watson are mult puf pe față, nu se jenează deloc. 

Nu trebuie să aveți fațete ori să vă îndreptați dinții pentru a avea succes. Zâmbetul fermecător al Elisabeth Moss este cea mai bună confirmare a acestui lucru.

Renee Zellweger se simte confortabil fără manichiură strălucitoare. 

Preferați frumusețea naturală sau editați fotografiile și ascundeți imperfecțiunile pielii cu ajutorul produselor cosmetice?