15 fotografii ciudate, care nu au nicio explicație

Unele lucruri pur și simplu nu pot fi explicate. De ce căscăm, de ce roșiile au cu 10.000 de gene mai multe decât oamenii și unde se dispare al doilea ciorap sunt niște mistere pe care oamenii de știință s-ar putea să nu le rezolve niciodată.

Dar un lucru este știut – curiozitatea și dorința de a găsi explicație sunt inerente oamenilor prin evoluție. De aceea suntem atât de atrași de fenomene ciudate, mai ales când sunt surprinse în fotografii.

„Meta Visions” a fost creat pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a vizualiza imagini care nu au sens în afara contextului sau poate chiar sunt complet lipsite de sens.

Am adunat cele mai bune fotografii și, la sfârșitul articolului ne-ar plăcea să aflăm care v-au plăcut mai mult sau care v-au provocat primul zâmbet sau cea mai mare nedumerire.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Din 2017 Meta Visions a publicat 999 de fotografii cu evenimente și fenomene ciudate și a adunat deja peste 440 de mii de abonați. Acestea sunt un amestec de imagini ciudate scoase din context sau fotografii realizate la momentul  oportun. În ceea ce privește titlul paginii, Meta Visions, este la fel de evaziv ca și fotografiile pe care le distribuie. Potrivit Wikipedia, „cuvântul meta, care provine din greacă și înseamnă „între, după, prin”, este o parte a cuvintelor compuse care denotă abstractizare, generalizare, tranziție, schimbare de stare sau transformare. Cuvântul „visions” (viziuni) din titlu adaugă și el puțină mistică.

Ce părere aveți despre aceste imagini? Au reușit să vă surprindă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!