15 fotografii ale unor lucruri obișnuite, care au reușit să ne uimească

Lumea în care trăim este plină de mister și de lucruri și fenomene interesante, care nu încetează să ne uimească, oricât de mult ne-a părea că o cunoaștem. Este suficient să avem un aparat de fotografiat la momentul și locul potrivit pentru a surprinde acea fotografie care ar putea uimi pe oricine.

La simpla întrebare: „oare cum ne-ar putea uimi un cartof obișnuit?”, se dovedește că acesta poate fi de culoare mov și, în general, că există peste 4 000 de soiuri de cartofi.

Echipa noastră a selectat mai multe fotografii în care apar lucruri și fenomene obișnuite dintr-o perspectivă diferită, uimitoare.

Da, da, aceasta este o buburuză, doar că este mică.

Iată cum arată cartoful peruan Vitelotte. În Peru există circa 4 000 de soiuri de cartofi.

Rădăcinile acestui copac repetă forma pavajului. 

Cristale de gheață neobișnuite. 

Ariciul Nelson, care și-a pierdut toate acele.  

Extremul Orient, norii lentilculari. Aceștia se formează la altitudini foarte mari, aliniindu-se în unghi drept  față de direcția vântului. În general, norii lenticulari sunt formați pe măsura ce viteza vântului crește, în timp ce se deplasează în jurul unui obiect mare, cum ar fi, spre exemplu, un munte.

„Gioconda” realizată din bobine de ață.

Câmp de merișor, Richmond, Canada. Una dintre cele mai importante specii de merișor este merișorul canadian, un arbust de aproximativ 20 cm înălțime, originar din America de Nord.

Rasa de porc domestic Mangalița este de proveniență sârbă și maghiară. Aceasta este protejată de lege în Ungaria, făcând parte din patrimoniul național.

Pizza cu scorpioni.

Albină-tâmplar de culoare albastră.

Eucaliptul curcubeu este unica specie de Eucalipt ce poate fi întâlnită în emisfera nordică.

Imaginea unei girafe pe o bobiță.

Un capac uriaș.

Iată care este, totuși, menirea acestor găuri în blugi!

Care dintre aceste fotografii v-a surprins cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!