15 femei celebre cărora le-am readus culoarea naturală a părului

Ne-am obișnuite deja cu faptul că Nicole Kidman și Pamela Anderson sunt blonde, iar Kelly Osbourne iubește părul de culoare mov. Dar știați că nuanța naturală a părului acestor vedete este complet diferită?

Am vrut să aflăm cum ar arăta actrițe, cântărețe și modele celebre, dacă ar renunța la experimente și ar reveni la culoarea naturală a părului. Este foarte interesant să descoperim cum ar arăta cu o nuanță de păr complet diferită.

1. Jennifer Aniston.

2. Nicole Kidman.

3. Kristen Stewart.

4. Madonna.

5. Jennifer Lopez.

6. Kelly Osbourne.

7. Britney Spears.

8. Sarah Michelle Gellar.

9. Miley Cyrus.

10. Tyra Banks.

11. Pamela Anderson.

12. Bella Hadid.

13. Emma Roberts.

14. Ariana Grande.

15. Avril Lavigne.

Pentru a arăta bine vedetele își schimbă foarte des look-ul. Acestea adoră „să se joace” cu aspectul lor, să facă diferite schimbări de look ca să ne surprindă și să atragă atenția asupra lor. Pentru că în lumea showbiz-ului dacă nu surprinzi, dispari, dacă nu creezi tendințe, devii banal și plictisitor. Orice schimbare de look aduce un aer proaspăt, orice noutate atrage atenția, iar vedetele au nevoie ca de aur de ceva nou care să le mențină în centrul atenției fanilor și a presei. Însă, după cum ați observat, probabil, tot mai multe femei celebre aleg să nu-și ascundă părul natural și să-l poarte cu mândrie, dezvăluindu-și, astfel, o parte importantă a personalității lor. De aceea și am decis să încercăm acest experiment interesant.

Ce părere aveți despre un astfel de look? Cărei vedete i-ați recomanda să revină la culoarea naturală a părului? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!