15 exemple când vedetele au fost surprinse în fotografii din unghiul perfect vs cel imperfect

Multe persoane consideră că nu arată prea bine în fotografii, de aceea preferă să nu stea în fața camerei, lucru care le poate face să piardă multe amintiri frumoase. Puțini însă știu că o fotografie de succes depinde nu doar de aparatul de fotografiat. Un detaliu foarte important este să ne găsim unghiul perfect. Pentru aceasta ar trebui să ne schimbăm de sute de ori postura și expresiile faciale până vom obține măcar o fotografie pe plac. Deși ne-ar părea că vedetele au, de fiecare dată, fotografii perfecte, de parcă ar fi de pe coperta unei reviste, în realitate nu este chiar așa.

Vă propunem în continuare câteva exemple care demonstrează acest lucru.

Madonna.

Jennifer Lawrence.

Kristen Stewart.

Natalie Dormer.

Scarlett Johansson.

Lindsey Lohan.

Uma Thurman.

Blake Lively.

Eva Green.

Nicole Kidman.

Ana de Armas.

Julia Roberts.

Chloe Sevigny.

Selena Gomez.

Elisabeth Moss.

Vedetele știu foarte bine cum să-și promoveze imaginea, pozează din unghiurile care le favorizează, dar nu pot controla chiar totul: apar și ele uneori în ipostaze care nu le avantajează.

Fotografiile au fost mereu o modalitate eficientă de a ne exprima anumite trăiri și sentimente. Pentru a realiza astfel de imagini fascinante nu este suficient să fim fotografi profesioniști ori să avem un aparat performant. Cheia obținerii unei fotografii perfecte constă și în a ne cunoaște unghiul care ne avantajează.

Ce părere aveți despre aceste fotografii ale vedetelor? Ați reușit să vă găsiți unghiul perfect? Ce vă mai ajută să arătați bine în fotografii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!