Sunt admirabili – 15 copaci care par a fi de pe o altă planetă!

De multe ori când privim peisajele din jurul nostru, avem impresia că acestea ar fi copiate din paginile unei cărți de SF.

Natura nu ne lasă să ne plictisim. Una dintre modalitățile cele mai interesante prin care mediul înconjurător ne atrage atenția este aspectul copacilor.

Copacii sunt minunați: ne protejează de soare, putem construi din lemnul lor o mulțime de lucruri, care ne sunt de un real folos în fiecare zi și mai presus de toate, produc oxigenul fără de care nu putem trăi.

În această lume există foarte multe tipuri de copaci, care ne bucură privirea, care ne trezesc toate simțurile sau ne dăruiesc fructe neprețuite, pe care le savurăm ori de câte ori avem ocazia.

Echipa noastră a selectat mai multe imagini ale unor copaci, care sunt considerați dintre cei mai ciudați și, în același timp, cei mai frumoși de pe planeta noastră.

Sunt uimitori!

1. Eucaliptul curcubeu. Acești copaci arată de parcă ar fi desenați, însă nu este așa, culorile de pe tulpinile lor sunt naturale. 

1.1

2. Wisteria japoneză.

2.1

3. Dragon Tree din Yemen.

4. Baobabii din Madgascar. Această fotografie a fost făcută în Madagascar, iar trunchiului unic al Baobababilor este folosit pentru a stoca apă pentru sezoanele secetoase.

5. Copacii de fag din specia Dark Hedges din Irlanda de Nord.

6. Sakura din Japonia.

7. Arțarul japonez din Oregon.

8. Copacii vântului din Noua Zeelandă.

9. Rhododendron.

10. Copacii Jacaranda din Africa de Sud.

11. Vișini înfloriți în Germania.

12. Copaci în Brazilia.

13. A treia cea mai mare sequoia gigant din lume!

14. Arborele Tule din Mexic.

15. Stejarul îngerilor din Carolina de Sud.