15 coafuri splendide, pentru părul scurt!

Sunt puține femei care ar avea curajul de a-și tăia părul și de a avea o tunsoare scurtă. Un motiv de îngrijorare este acela că nu te vei putea coafa. Trebuie să cunoști avantajele părului scurt şi, mai ales, să treci peste concepția greșită că părul scurt nu poate fi coafat, ba din contra, pe părul scurt pot fi făcute cele mai simple și rapide coafuri.

Nu toate femeile se pot lăuda cu un păr sănătos și îngrijit, chiar dacă îl îngrijesc regulat. În plus, părul fin și delicat se privește mai original într-o tunsoare scurtă, decât într-o tunsoare păr lung. Acesta este un alt avantaj care trebuie luat în considerație atunci când o femeie decide dacă să își tundă părul sau nu.

În ciuda prejudecățile greșite care spun că femeile cu păr scurt nu emană feminitate și finețe. Este absolut greșit! Specialiștii demonstrează că o femeie poate să fie foarte atrăgătoare chiar dacă are părul scurt. Odată ce ai îmbrățișat această coafură, e posibil să nu vrei să te mai desparți de ea.

Îndrăznește să porți acest gen de tunsoare pe care au încercat-o şi multe celebrități și la sigur nu vei trece neobservată.

Inspiră-te din această galerie foto cu 15 coafuri superbe.

1.

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

Părul scurt se potrivește oricărui tip şi formă a feței, însă trebuie să știi ce tunsori pentru păr scurt să alegi pentru a scoate în evidență diferite trăsături sau a masca posibile imperfecțiuni.

Puține femei îndrăznesc să poarte coafuri care presupun păr scurt. Părul scurt este original, ușor de întreținut și atrage atenția oriunde.

Distribuie și prietenelor tale acest articol!