15 celebrități pentru care mamele sunt și cele mai bune prietene

Pentru unele vedete mamele sunt cele mai bune prietene ale lor.

Pentru a ne exprima recunoștința față de toate mamele din lume, am dori să împărtășim câteva povestiri emoționante din viața vedetelor.

1. Rami Malek și Nelly Malek.

Când Rami Malek a primit premiul Oscar pentru rolul din „Bohemian Rhapsody”, prima persoană căreia i-a mulțumit a fost mama sa: „Sunt foarte emoționat! Mama mea este aici. Te iubesc! Te iubesc, doamnă!”

2. Chris Pratt și Katie Pratt.

Chris Pratt i-a dedicat o întreagă postare pe Instagram mamei sale: „Îți mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ai oferit-o, pentru visele tale sincere, lipsa de cinism și pasiunea pentru jocuri și distracție. Noi, toți cei trei copii ai tăi, îți suntem nespus de recunoscători! Mulțumiri. Te iubesc”.

3. Reese Witherspoon și Betty Reese.

De Ziua Mamei, Reese a postat această fotografie drăguță cu ea și mama sa: „Cele mai frumoase clipe din viața mea sunt când vorbesc cu mama. Dacă aveți posibilitatea, îmbrățișați-vă mamele!”

4. Timothy Chalamet și Nicole Flender.

Știați că Timothy, care are doar 25 de ani, a câștigat 40 de premii diferite și a fost nominalizat de 87 de ori? Într-un discurs de al său i-a mulțumit în mod deosebit mamei sale: „Trăiesc datorită ei. Am devenit actor datorită ei. Mama, te iubesc!”

5. Justin Timberlake și Lynn Bomar Harless.

Justin Timberlake își numește mama o mamă super-eroină: „Sunt atât de fericit să te am ca forță călăuzitoare în această călătorie nebună! M-ai învățat multe și voi prețui mereu fiecare lecție!”

6. Ryan Reynolds și Tammy Reynolds.

Ryan Reynolds are o relație specială cu mama sa: „Îmi iubesc mama. Îmi place că este gata să încerce orice, cu 4 luni în urmă a plecat pe această motocicletă cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”.

7. Jared Leto și Constance Leto.

Dragostea lui Jared Leto pentru mama sa poate fi rezumată printr-o singură frază de a sa: „Îți mulțumesc că m-ai învățat să visez”.

8. Dwayne Johnson și Ata Johnson.

Postarea sa emoționantă, care arată ce sacrificii fac mamele pentru copiii lor, a aruncat în aer internetul în 2015: „Atunci când părinții ne spun că sunt fericiți, simțim o mare bucurie, înseamnă că noi, copiii lor, am ales calea corectă”.

9. Jennifer Garner și Patricia Ann Garner.

Nu există nimic mai scump decât îmbrățișarea unei mame, iar această fotografie vorbește de la sine.

10. Henry Cavill și Marianne Cavill.

Henry Cavill a împărtășit o postare emoționantă despre mama sa: „Dedic această postare celei mai frumoase femei pe care o cunosc, mama mea, care este extraordinară, puternică, inteligentă, persistentă, bună, atentă și grijulie”.

11. Jessica Simpson și Tina Ann Drew.

Jessica Simpson ne-a arătat că niciun cuvânt nu poate exprima cât de importante sunt mamele pentru noi: „Mami, ești prima mea iubire, prima persoană care s-a rugat pentru mine, m-ai îmbrățișat, mi-ai prețuit, mi-ai alungat fricile, mi-ai creat condiții pentru dezvoltare”.

12. Jessica Biel și Kimberly Biel.

Jessica a postat un selfie însoțit de următorul text: „În cinstea frumoasei mele mame, care și-a învățat copiii și nepoții să iubească și să respecte pe toată lumea”.

13. Jessica Alba și Katherine Jensen.

În această fotografie, Jessica Alba și Catherine Jensen radiază: „Te iubesc atât de mult! Rămâi mereu tu însuți și nu renunța niciodată!”

14. Halle Berry și Judith Ann Hawkins.

Nu vom uita niciodată discursul puternic pe care Halle Berry l-a ținut când a câștigat primul ei Oscar pentru „Monster Ball” în 2002: „Vreau să îi mulțumesc mamei mele care mi-a dat puterea să lupt în fiecare zi pentru a fi cine vreau și pentru curajul de a visa, te iubesc atât de mult, mamă!”

15. Keanu Reeves și Patricia Taylor.

În timpul discursului său de la ceremonia de premiere actorul a devenit foarte emoționat și a spus: „Vreau să îi mulțumesc mamei. Când aveam 15 ani, am întrebat-o: „Să devin actor?” Ea mi-a răspuns: „Fă ce vrei, dragul meu!”