15 celebrități de nerecunoscut, după ce cu ele au lucrat stiliștii!

Eroinele selecției noastre sunt ca un vin scump: de-a lungul anilor au devenit doar mai luxoase. În imaginile lor a apărut mai multă individualitate și eleganță. Acest lucru a fost creat de mâna stiliștilor, pentru că nu este un secret faptul că o întreagă echipă de specialiști lucrează la crearea imaginii unei vedete. Privind imaginile vedetelor în articolul nostru de astăzi, înainte și după munca unui stilist, uneori este chiar greu de crezut că în imagine este aceeași persoană.

Astăzi, drag cititor, am decis să urmărim evoluția imaginii vedetelor de la primele lor apariții în public până în prezent. Schimbările sunt impresionante:

1. Celine Dion 

Celine Dion și-a găsit imaginea, elegantă și feminină, devenind o vedetă renumită (foto din centru). În 2019, în timpul săptămânii pariziene de modă, despre dna Dion s-a vorbit ca despre o stea streetstyle. Datorită noului stilist Low Roach, în garderoba cântăreței au apărut haine de tineret, adidași la modă, modele îndrăznețe și culori.

2. Jennifer Lawrence 

Jennifer s-a transformat dintr-o fată drăguță într-o adevărată divă de la Hollywood. Acum, stilul actriței este creat de tandemul stiliștilor influenți – Jill Lincoln și Jordan Johnson. Criticii de modă și fanii vorbesc despre imaginile impecabile ale actriței, atât de pe covorul roșu, cât și cele din viața de zi cu zi.

3. Emma Stone 

Evoluția stilului uneia dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood – Emma Stone, a rămas de asemenea, feminină, dar eleganța și look-ul la moment, fără îndoială, sunt de invidiat. Rochiile ultra-scurte ale actriței s-au schimbat în costume elegante cu pantaloni și salopete spectaculoase, precum și rochii de seară de lux.

4. Anne Hathaway 

Anne Hathaway are faima unei vedete care schimbă stiliștii ca mănușile. Acum, la stilul actriței de film, lucrează stilistul, Low Roach. Datorită colaborării lor, imaginile lui Anne au devenit neobișnuite, dar în același timp feminine și senzuale.

5. Mila Kunis 

De-a lungul timpului, stilul lui Mila Kunis a devenit unul mai feminin, cu un indiciu de senzualitate sofisticată. Acum, la crearea imaginii actriței sunt luate în considerare caracteristicile siluetei ei, ce îi subliniază demnitatea. Privind apariția spectaculoasă a lui Mila pe covorul roșu, putem spune că stilistul ei își face treaba perfect.

6. Sandra Bullock 

La începutul carierei sale de actorie, Sandra Bullock a fost greu de numit o pictogramă de stil. Acum, actrița preferă hainele de seară elegante, în spiritul clasicilor de la Hollywood. Trebuie să recunoaștem că sunt perfecte pentru ea.

7. Reese Witherspoon 

S-ar părea că nimic nu s-a schimbat: aceleași șuvițe aurii, aceeași postură și poziție a mâinilor, feminitatea imaginii și culoarea roșie în prioritate. Reese și-a rămas fidelă, dar în același timp s-a transformat dintr-o fată obișnuită într-o stea de lux de la Hollywood și o regină a covorului roșu. Bravo stiliștilor!

8. Kate Middleton 

Odată, o fată obișnuită din Marea Britanie a devenit o adevărată icoană a stilului, spre care este atrasă privirea întregii lumi. O croială impecabilă a îmbrăcămintei, concizie, feminitate și soluții clasice în afara tendințelor modei de moment – aceasta este ceea pe ce pariază stiliștii Ducesei de la Cambridge.

9. Megan Markle 

Fiind în statutul actriței, Megan își putea permite să aleagă rochii strălucitoare ultra-scurte, cu un decolteu adânc. Dar ceea ce este permis actriței, este inacceptabil pentru soția moștenitorului tronului. Prin urmare, astăzi, vestimentația ducesei Sussex, reprezintă în principal haine feminine și elegante. În același timp, stiliștii regali reușesc să găsească un echilibru între ”protocolul strict” și tendințele actuale de modă. Datorită acestui fapt, Megan a căpătat titlul de icoană de stil.

10. Kylie Minogue

După rochii printate tip leopard cu o mulțime de accesorii, Kylie Minogue și-a schimbat stilul într-unul elegant. Trebuie să recunoaștem că o astfel de metamorfoză stilată o avantajează mult pe cântăreață.

11. Priyanka Chopra 

În 2018, despre actrița indiană, cântăreața și model, s-a vorbit ca despre un nou trendsetter. Imaginea actriței este printre primele pe paginile revistelor și apare la cele mai iconice evenimente culturale și sociale, inclusiv nunta Prințului Harry și Megan Markle. Datorită cooperării cu stilistul Mimi Cottrell, imaginile actriței au devenit relevante și luxoase. În același timp, le este dat un omagiu rădăcinilor naționale ale lui Priyanka.

12. Gigi Hadid 

Gigi a devenit celebră, fiind încă o adolescentă. Pe atunci ea nu acorda o atenție deosebită stilului său, preferând haine confortabile: tricouri, blugi, salopete, pantofi fără toc. După ce stilistul Mimi Cottrell a început să creeze ținutele actriței, imaginile ei au devenit mult mai spectaculoase. În garderoba lui Gigi au apărut rochii de lux și costume elegante.

13. Michelle Williams 

Michelle Williams a devenit o blondă cu o tunsoare ultra-scurtă. Imaginile ei au devenit moderne și concise. După aceste schimbări, actrița este eroina permanentă a clasamentelor celor mai elegante vedete. Deci, lucrul cu un stilist profesionist a avantajat-o mult.

14. Kira Knightley 

Smoching de catifea și rujul roșu stacojiu – aceasta și alte apariții în public ale actriței au adus recent o asociație cu farmecul și stilul francez. Din întâmplare, Knightley este fața parfumului Coco Mademoiselle de la Chanel. Iar stiliștii ei, evident, nu lucrează în zădar.

15. Kate Hudson 

Zâmbetul fermecător al lui Kate Hudson este capabil să ”ascundă” orice, chiar și cea mai proastă imagine. Dar o rochie de seară elegantă maxi este mult mai bună, decât un mini radical. Imaginea blondei radiante este creată de celebrul stilist de top Rachel Zoey, iar colaborarea lor are un rezultat superb.

Dvs ați avut dorința de a face apel la stiliști profesionali? Sau poate că există deja o experiență de colaborare cu un specialist?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.