15 tunsori stilate ”Aurora”, actuale în acest sezon!

Această coafură e mereu populară și originală. Romantică și puțin îndrăzneață, tunsoarea Aurora se potrivește tuturor tipurilor de fețe, dar totodată subliniindu-le individualitatea și unicitatea. Este foarte important să alegi un bun stilist pentru realizarea acestei coafuri, anume el va da conturul coafurii.

Tunsoarea Aurora, foarte populară printre coafurile anilor 80 anume datorită stilului disco, deoarece astfel de frizuri aveau idolii tineretului din acea perioadă. Tunsoarea este mereu actuală, practică și poate fi realizată pe orice tip și lungime de păr. Este potrivită atât pentru petreceri, cât și pentru serviciu.

Tunsoare scurtă „aurora”

Tunsoarea Aurora pe păr scurt se caracterizează de o „căciuliță” cu volum, combinată cu orice tip de breton, iar șuvițele de păr din spate sunt tunse în tip „cascadă”. Lungimea părului poate fi diferită: scurtă, părul abia de acoperă gâtul sau umerii. Femeile cu păr lung, ar trebui să fie pregătite să-și ia rămas bun de la podoaba capilară pentru a obține un look impecabil.

Cui i se potrivește tunsoarea Aurora?

Se potrivește aproape tuturor tipurilor de față. Este o tunsoare feminină și foarte permisivă. Tu alegi cum tunzi firele din față, cu ce tip de breton o combini astfel ca să poți ascunde unele neajunsuri.

Stiliștii nu recomandă această coafură fetelor cu fețele rotunde și pline. În acest caz, se recomandă tunsoarea alungită aurora pe păr mediu.

Un moment important în alegerea modelului coafurii este și alegerea lungimii firelor răzlețe care vor crea acea „căciuliță”. Se va privi mult mai frumos dacă firele vor ajunge la bărbie, iar un breton de orice tip va complete frizura.

Această coafură este în general potrivită pentru aproximativ orice tip de păr, însă se potrivește cel mai mult părului drept și ondulat. Coafura este rezultatul a numeroaselor frizuri și neapărat a aranjarea vârfurilor firelor de par. Această tehnică nu doar oferă volum, dar și o frizura „ascultătoare”.

Tunsoare Aurora pe păr scurt

O coafură bine aleasă îți poate schimba look-ul. Puțin volum în vârful capului va pune în evidență ovalul feței. Vrei să păstrezi lungimea părului? O poți face datorită tehnicii „cascadei”. Tunsoarea va oferi stil și eleganță.

Această coafură este una dintre cele mai de succes opțiuni pentru femeile ce au fețe de rotunde. Acesta coafură vă va accentua ochii și pomeții.

Tunsoarea aurora pe păr scurt, se combină perfect cu orice tip de breton: scurt, „franțuzesc”, drept, alungit, până la sprâncene.

Modelul coafurii permite orice combinație, important este ca bretonul să înfrumusețeze și să contureze trăsăturile faciale. Și nu uitați prelucrarea vârfurilor firelor de păr. Această tehnică permite ca bretonul să se aranjeze perfect.

Această tunsoare e perfectă pentru femeile ce au părul subțire și nedisciplinat. Părul va avea o altă structură și volum. Nu veți avea nevoie de aranjări speciale.

Fără îndoială, această tunsoare este mereu în vogă, și permite crearea numeroaselor coafuri stilate și elegante.

Pentru a le crea, aveți nevoie doar de o perie rotundă. Aplicați pe părul spălat și abia uscat puțină spumă, potrivită pentru tipul dumneavoastră de păr, și rotiți părul în perie. Poate fi atât în interior, și veți obține un stil clasic, elegant, cât și în exterior, pentru a obține un stil mai rebel.

Tunsoarea Aurora pe păr mediu

Moda pentru coafuri elegante, feminine și stiluri tot mai sofisticate ia avânt. Tunsoarea Aurora în acest caz, oferă o varietate de opțiuni originale și elegante.

La concursurile de coafură, unde sunt stabilite tendințele pentru sezonul viitor, tunsoarea Aurora pe păr lung, a devenit lider incontestabil. Romantismul, și universalitatea sunt acele calități apreciate de moda actuală.

Mai mult decât atât, o astfel de coafură vă permite să demonstrați frumusețea buclelor și nu necesită o aranjare complicată.

Lungimea părului poate fi diferită, singurul tabu impus de stiliști − părul de textură dură și foarte creț. Nu vă vor permite să realizați tunsoarea dorită.

Tunsoarea Aurora pe păr lung

Tunsoarea Aurora pe păr lung se realizează conform schemei clasice. „Căciulița” și părul în „cascadă”, lung, pe umeri, subliniază forma feței.

Buclele răzlețe, culoarea naturală a părului, sunt tot mai în vogă, iar astfel de coafuri ne permit să îl expunem în toată splendoarea sa. Puteți folosi o loțiune tonică pentru a adăuga volum parului și strălucire.

Și nu uitați de breton − dau coafurii un farmec și o personalitate deosebită! Lung, arcuit sau asimetric, vă permite să creați un look unic și original.