15 cele mai moderne idei de cocuri pentru zilele caniculare ale verii

Vara a bătut la ușă, ceea ce înseamnă că pe vreme caniculară va fi mai dificil să arătați impecabil. Părul este primul care va fi afectat. Părul lăsat pe spate pe timp de vară este o adevărată provocare și probabil vă doriți foarte mult să strângeți părul cât mai departe de gât și față.

Cea mai bună soluție pentru „a scăpa” de păr în zilele toride este să vă aranjați părul în coc. Cel mai simplu este să strângeți părul într-o coadă de cal, însă femeilor cu părul foarte lung le va fi foarte cald…

Echipa noastră a selectat câteva idei simple de cocuri pentru canicula verii, plus câteva tutoriale.

Atunci când realizați cocul simplu (mai sus sau mai jos) puteți folosi diferite agrafe, clame, elastice și panglici. Dacă veți decora astfel coafura, veți arăta mai neobișnuit.

Cosițele sunt în armonie cu cocurile! Cosițele pot fi realizate atât la ceafă, cât și în față. Această tunsoare arată foarte elegant și stilat!

O variantă mult mai simplă este un coc dezordonat la ceafă. Puteți să-l fixați cu agrafe sau cu elastice.

Dacă faceți un coc mai spre vârful capul, de asemenea, faceți-l în stil dezordonat. Această aranjare vă ia puțin timp și va arăta extrem de superb! Cu acest fel de coc nu vă veți face griji dacă va ieși vreo șuviță, este extraordinar!

Un aspect mai elegant, de asemenea, foarte simplu de realizat! Înfrumusețați cocul cu agrafe, clame decorative care vor reda un aspect mai romantic.

Acest coc are un aspect mai îngrijit. Cocul se fixează cu agrafe, clame și cu puțin fixativ.

Vă dorim o vară plină de lucruri frumoase!