15 bărbați care sunt neobservabili în viața de zi cu zi, dar care arată ca niște regi atunci când sunt alături de iubitele lor

Fiecare persoană înflorește atunci când este alături de cei dragi, iar vedetele nu fac o excepție. Fotografiile din viața de zi cu zi a unor bărbați celebri și cele care surprind aparițiile lor alături de iubite sunt suficiente pentru a ne demonstra că diferența nu constă numai în costumele elegante, ci și în strălucirea ochilor.

1. Kit Harington.

Rolul lui Jon Snow, pe lângă faptul că l-a făcut celebru în întreaga lume, i-a adus ceva mult mai prețios: iubirea. Kit Harigton nu a ezitat să declare că s-a îndrăgostit de Rose Leslie în timp ce filmau sezonul al doilea din „Game of Thrones“. Filmările au avut loc în Islanda, iar peisajele de basm au contribuit și ele la nașterea poveștii lor de dragoste.

2. Dwayne Johnson.

Cuplul are doi copii împreună, Tiana și Jasmine Lia.

3. Tom Kaulitz.

Iubire dincolo de limite. Kaulitz, chitaristul formaţiei Tokio Hotel este logodit cu supermodelul german Heidi Klum.

4. Idris Elba.

În ultimii ani viața amoroasă a lui Idris Elba a fost învăluită în mister, dar la moment actorul formează un cuplu cu Sabrina Dhowre.

5. Nick Jonas.

S-au întâlnit pentru prima dată în 2017 și și-au făcut public relația în 2018. S-au logodit după doar patru luni de întâlnire.

6. Will Smith.

De aproape 25 de ani Will Smith și Jada Pinkett Smith formează un cuplu și au doi copii superbi – Jaden și Willow.

7. David Beckham.

Cum a început povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham? O Spice Girls s-a îndrăgostit de cel mai „hot” fotbalist al momentului.

8. Ben Affleck.

După ce a fost testată de timp, dragostea lor este mai puternică ca niciodată.

9. Robert Pattinson.

Robert și Suki sunt împreună din 2018, dar au preferat să-și țină relația departe de ochii presei. 

10. Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt într-o relație din 2019, iar în 2022 au decis să se căsătorească.

11. Eddie Redmayne.

Au o relație foarte relaxată și se sprijină reciproc foarte mult de parcă ar fi știut dintotdeauna că vor petrece tot restul vieții împreună.

12. John Legend.

John Legend și Chrissy Teigen nu se feresc să vorbească despre dragostea lor.

13. Jason Statham.

Rosie Huntington-Whiteley este partenera de viață a celebrului actor Jason Statham. Cei doi sunt împreună din 2010, iar în 2016 s-au logodit.

14. Tom Holland.

Zendaya si Tom Holland formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Hollywood, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă.

15. George Clooney.

Amal și George Clooney – cuplul de aur de la Hollywood.