14 vedete care au legături de rudenie cu membrii familiilor regale

Arborele genealogic ascunde, uneori, foarte multe secrete. Unele persoane nici măcar nu bănuiesc că sunt înrudite cu Elisabeta a II-a, Edward al III-lea sau Nicolae al II-lea.

Există și câteva vedete cu sânge albastru, care se pot lăuda cu legături de rudenie cu familiile regale.

Hilary Duff este cea mai apropiată rudă a Elisabetei a II-a dintre toate vedetele americane.

Datorită acestui fapt, actrița și cântăreața este adesea numită „cea mai regală” celebritate din Statele Unite. Duff este nepoata Elisabetei a II-a din a 18-a generație. Unul dintre strămoșii lui Hillary a fost ofițerul englez Alexander Spotswood, un descendent al regelui Edward al III-lea din Windsor.

Muzicianul rock Ozzy Osbourne s-a dovedit a fi o rudă îndepărtată a lui Nicolae al II-lea.

Fostul lider al grupului Black Sabbath este rudă cu împăratul rus Nicolae al II-lea și regele George I al Marii Britanii. Acest lucru s-a aflat în timpul studiului probelor sale de sânge realizat de o echipă de oameni de știință.

Tendive Newton este fiica unei prințese din Zimbabwe.

Potrivit actriței engleze, cunoscută publicului pentru rolurile sale din „Mission Impossible 2”, ”Crash” și „The Pursuit of Happyness”, mama ei este prințesa poporului Shona și locuiește în Zimbabwe.

Guy Ritchie este văr de al șaselea al ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Guy Ritchie a fost chiar invitat la nunta prințului William și Kate.

Madonna și ducesa de Cornwall Camilla Parker Bowles sunt verișoare.

Ar fi chiar ciudat, dacă regina muzicii pop Madonna nu ar fi înrudită cu familia regală britanică. Madonna este descendentă a canadienilor francezi Madeleine Ernard și Zachary Cloutier, vărul îndepărtat al soției prințului Charles, ducesa de Cornwall Camilla Parker Bowles. O altă vară de a lor este Celine Dion.

Strămoșul Tildei Swinton este regele scoțian Robert I Bruce.

Actrița aparțin familiei britanice Swintons, cu origini în Evul Mediu. Ea este o descendentă a regelui scoțian Robert I Bruce. Tilda a studiat la o școală privată, unde colega ei de clasă era Diana Spencer, viitoarea prințesă Diana.

Mama actriței Katherine Oxenberg – Elisabeta, este prințesa Iugoslaviei.

Katherine Oxenberg este o actriță americană sârbo-evreiască cunoscută mai ales pentru rolul ei de Amanda Carrington în serialul TV din anii 1980 „Dynasty”. Ea este fiica prințesei Elisabeta a Iugoslaviei și descendenta dinastiei sârbe Karageorgievich. Katherine a jucat de două ori rolul Prințesei Diana (în „The Royal Affair of Prince Charles and Diana” (1982) și în „Charles and Diana: Unhappy Forever” (1992)).

Rafe Fiennes și moștenitorul tronului britanic, prințul Charles de Wales, sunt veri. 

Ralph Fiennes își poate urmări originile de la regele James al II-lea al Scoției din dinastia Stuart, care a condus țara între 1437-1460. Actorul este cel de- al opt văr al prințului Charles.

Dakota și Elle Fanning sunt descendente directe ale regelui Edward al III-lea al Angliei.

Surorile sunt stră-stră-stră-nepoatele îndepărtate ale regelui Edward al III-lea. Iar verișoara lor este însăși Kate Middleton, care, pe partea maternă, este și stră-strănepoata acestui monarh.

Beyoncé și regina Elisabeta a II-a sunt verișoare. 

Beyoncé, sau așa cum se numește ea, Regina B, este vara de a 25 cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Strămoșul lor comun este regele englez Henric al II-lea Plantagenet.

Actrița Akoshua Busia este prințesă din Ghana.

Regizoarea, scenarista și actrița Akoshua Busia, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul apărut în anul 1985 „Purple Fields”, este prințesa familiei regale Wenchi.

Kit Harington este descendent din a zecea generație al lui Carol al II-lea.

Actorul britanic Kit Harington este înrudit cu regele englez Carol al II-lea, care a domnit la sfârșitul secolului al XVII-lea. Legătura lor este bunica paternă – Lavanda Cecilia Denny.

Soția lui Kit Harington, actrița Rose Leslie, este și ea rudă cu Carol al II-lea.

Actrița Rose Leslie provine din vechiul clan scoțian Leslie. Mama lui Rose este strănepoata lordului Simon Fraser, descendent al regelui Carol al II-lea. Actrița și-a petrecut copilăria în castelul Licklehead, construit în secolul al XV-lea în nord-estul Scoției. Tot acolo a avut și nunta cu actorul Kith Harington, care, apropo, este vărul ei îndepărtat.

Ați încercat vreodată să reconstruiți arborele genealogic al familiei?