14 vedete care au îndrăgit un lucru atât de mult, încât nu ezită să-l poarte chiar până la găuri! 

Multă vreme am urmărit cum vedetele își schimbă ținutele luxoase, ca pe niște mănuși. Imediat ne amintim de Paris Hilton, care, se pare, nu a fost niciodată observată într-una și aceiași ținută. Dar tendințele se schimbă: vedetele și-au schimbat atitudinea față de garderoba sa și nu ezită să-și ”plimbe” articolul preferat de mai multe ori. Apropo, nu numai lucrurile de mărci cunoscute sunt în categoria favoritelor, ci și altele, mult mai simple. Un exemplu bun ar fi Emily Ratajkowski.

Noi nu putem decât să ne bucurăm pentru renumiții susținători ai consumului rezonabil și să admirăm celebritățile care arată minunat chiar și într-o rochie nu atât de nouă.

1. Emily Ratajkowski și rochia ei roșie Zara, care stă pe ea uimitor chiar și în timpul sarcinii.

2. Hayley Bieber și treningul ei confortabil. Modelul practic nu ieșea din acesta în timpul călătoriei sale la Paris.

Pe lângă ținuta ei preferată, soția lui Justin Bieber are și un accesoriu preferat – cerceii masivi.

3. Selena Gomez are o rochie pe care o combină cu diverse articole de garderobă, precum un cardigan.

4. Ducesa Kate Middleton își adoră lucrurile din garderoba ei și le poate purta mult timp. De exemplu, iată unul dintre preferatele ei: un costum Paule Ka, pe care l-a purtat de ani de zile.

Pare a fi că Kate își păstrează lucrurile cu grijă: iată o altă rochie care nu și-a pierdut luxul timp de câțiva ani. Iar imaginea s-a dovedit a fi aproape identică.

5. Keith nu este singura persoană nobilă care are grijă de lucrurile sale. Prințului Harry, de exemplu, îi place foarte mult costumul său gri.

6.  Cântăreața Rihanna nu s-a despărțit mult timp de geanta sa preferată, marca Louis Vuitton.

7. Kristen Stewart și pantofii ei negri Christian Louboutin, pe care îi poartă mereu la diferite evenimente. Chiar și pe covorul roșu din Cannes.

8. Super modelul Bella Hadid ia cu sine peste tot adorabila geantă Givenchy – de la plimbări până la călătorii lungi.

9. Jennifer Garner știe să arate elegant nu numai în rochii, ci și într-un hanorac confortabil cu fermoar.

10. Dragostea lui Anna Wintour pentru pantofii Manolo Blahnik este legendară. De mulți ani, redactorul șef al Vogue nu și-a schimbat iubita pereche de sandale.

11. Jennifer Aniston un timp îndelungat nu se despărțea de geanta sa, marca Tom Ford.

12. Cindy Crawford poartă pantalonii ei preferați din piele fără nici o îndoială atât la evenimentele sociale, cât și în viața de zi cu zi.

13. Victoria Beckham este în general foarte pasionată de ochelarii de soare, dar se pare că acordă o preferință deosebită acestui model, în care a petrecut aproape tot anul 2019.

14. Olivia Wilde pare să-și fi găsit geaca de piele perfectă, ce o poartă din sezon în sezon.

Aveți accesorii sau articole preferate pe care le purtați până la găuri? Așteptăm cu drag comentariile dvs.