14 trucuri secrete datorită cărora Jennifer Lopez, ajunsă la 53 de ani, poate concura cu femeile mult mai tinere

Jennifer Lopez la 53 de ani nu numai că nu își pierde din farmec, dar pare să devină și mai atrăgătoare pe an ce trece. Mai mult, secretele sale de frumusețe sunt simple și mereu accesibile, pentru că le împărtășește mereu cu drag fanilor săi.

Doarme suficient.

Primul secret de frumusețe al lui J.Lo este un somn calitativ, care, conform vedetei, este capabil să le ofere femeilor strălucirea pielii. Jennifer ne recomandă să dormim suficient – cel puțin 8 ore pe zi sau mai bine 10. Da, și cu draperiile trase.

Nu uită să-și curețe și să-și hidrateze pielea

Jennifer Lopez acordă atenție și timp curățării și hidratării zilnice a pielii. Vedeta susține că nu cumpără produse cosmetice scumpe. „Folosesc întotdeauna un demachiant și cremă. Este foarte simplu”, recunoaște Lopez, adăugând că are întotdeauna un ser cu acid glicolic în arsenalul său.

Folosește produse care conțin ulei de măsline.

Uleiul de măsline este un ingredient preferat în produsele de frumusețe ale vedetei și ale familiei sale și un element de bază în colecția JLo Beauty. După cum glumește Jennifer spunând că nu vrea să miroasă ca o salată proaspătă, așa că folosește creme și măști pe bază de ulei de măsline. Cântăreața recomandă utilizarea produselor cu ulei de măsline în compoziție pentru hidratarea pielii și menținerea părului strălucitor.

Consumul de alimente verzi.

Vedeta nu mănâncă după ora 18:30, deși mănâncă destul de des pe tot parcursul zilei. Consumă carne albă, pește, nuci, fructe, fulgi de ovăz, cartofi, băuturi proteice și întotdeauna proteine. Apropo, cântăreața adoră produsele verzi. „Mănânc multe legume verzi, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli și kale”, spune cântăreața.

Folosește frecvent iluminatorul.

Pomeții strălucitori sunt o caracteristică a lui J. Lo. Efectul pielii iluminate nu numai că ascunde ridurile, ci și face ca pielea să pară strălucitoare și odihnită. Vedeta este conștientă de acest mic secret „anti-îmbătrânire”, așa că iluminatorul este mereu în trusa sa de machiaj.

Își piaptănă genele.

Make-up artistul cântăreței Scott Barnes aplică un strat de primer înainte de a folosi rimelul, îl lasă să se usuce, apoi i pieptănă genele. Drept urmare rimelul se aplică uniform, genele devin pufoase, iar ochii vedetei sunt expresivi și irezistibili.

Nu îi este frica să poarte rochii cu decolteu și cu șliț înalt. 

Jennifer Lopez este o fană a decolteului adânc și a șlițurilor.

Nu ignoră imprimeul leopard.

Multe femei se feresc de acest tip de imprimeu, însă Jennifer alege adesea astfel de ținute, considerându-le stilate. Potrivit lui Jennifer, animal print-ul arată cel mai bine cu haine alb-negru, neutre și denim. Și este important să nu exagerați cu accesoriile.

Poartă deseori helancă. 

Vedeta preferă nuanțele negre sau neutre și modelele decupate. Uneori le poartă chiar și vara.

Poartă rochii asimetrice.

Jennifer Lopez optează adesea pentru rochii cu bretele pe un singur umăr, amintindu-ne cât de frumoase și stilate sunt aceste modele asimetrice.

Iubește culoarea albă.

Aproape fiecare a treia ținută Jennifer Lopez este albă. Cântăreața iubește în special rochiile mulate și costumele cu pantaloni de această culoare.

Poartă pălării.

Pălăriile cu boruri largi sunt slăbiciunea lui Lopez. Îi fac imaginea feminină și adaugă o notă de romantism. Jennifer poartă pălării chiar și pe covorul roșu, combinându-le cu pricepere cu rochii și alte ținute și arată fermecător.

Este întotdeauna în mișcare. 

Jennifer Lopez și-a început cariera ca dansatoare. Pentru ea, dansul este laitmotivul vieții, cheia tinereții, armoniei și frumuseții. Dansul îi permite să se mențină în form și se bazează întotdeauna pe coregrafie la concertele sale fenomenale.

Este încrezătoare. 

Frumusețea este în noi și tot acolo stau limitele pe care tot noi le-am inventat. „Trebuie să crezi că poți face tot ce vrei. Or noi singuri ne creăm restricții în minte”, a afirmat vedeta într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey. Ș