14 trucuri pentru a arăta superb chiar și în cele mai simple haine de bază

Crearea unei ținute stilate este mult mai simplă decât ar părea la prima vedere. Principalul lucru este ca hainele să fie selectate cu gust și în conformitate cu tendințele modei.

Vă propunem în continuare 14 sfaturi simple despre cum să arătați spectaculos în acest sezon.

Calitate.

Când cumpărați haine, acordați atenție calității țesăturii și croielii.

Garderoba clasică.

Elementele de bază ale garderobei pentru femei se combină cu ușurință între ele. Evitați ținutele extravagante, asimetrice și culorile neon.

Ocazie.

Înainte de a merge undeva, trebuie să vă gândiți la ținuta pe care o veți purta. Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, un concert sau chiar la cumpărături, este important să arătați potrivit în orice situație.

Găsiți-vă culoarea.

Atunci când alegeți haine, ar trebui să țineți cont de tipul de culoare. Persoanele cu pielea deschisă ar trebui să aleagă culori închise și reci, iar cele cu pielea închisă ar trebui să aleagă culori pastelate.

Decor.

Decorul precum și culorile aprinse ne vor face să ne plictisim destul de repede, de aceea ar fi bine să optați pentru culori neutre și ținute sobre.

Croială liberă.

Hainele de mărime „nedefinită” sunt în tendințe de câțiva ani, iar cu fiecare sezon îmbrăcămintea supradimensionată câștigă poziții. O haină oversize va arăta mult mai bine, dacă veți accentua talia cu o curea.

Accent îndrăzneț.

Puteți alege, pentru accente în ținută, un pulover, pantaloni, pantofi sau accesorii. Principalul lucru este ca restul detaliilor ansamblului să fie simple și de culoare neutră.

Monocrom.

Un aspect monocrom este întotdeauna la modă. Ca bază puteți lua orice nuanță apropiată. O ținută monocromatică alungește vizual silueta, vă face mai înaltă și mai zveltă.

Purtați costume.

Nu este obligatoriu să alegeți un model strict alb-negru sau gri. Un costum cu pantaloni este perfect pentru fiecare zi.

Pantaloni.

Pantalonii drepți sunt potriviți pentru orice ocazie.

Pantalonii largi sunt perfecți pentru birou.

Sacouri.

Un articol vestimentar foarte versatil! Iarna poate face parte dintr-o ținută în straturi, în timp ce într-o zi însorită vă va proteja umerii de soare.

Geanta.

Geanta completează imaginea. Poate fi un crossbody compact, un messenger sau o geantă clasică.

Bijuteriile.

Alegeți bijuterii în stilul minimalismului precum o pereche de cercei simpli și eleganți sau un lanț subțire cu pandantiv.