14 surori ale unor vedete pentru care acestea sunt doar membrii familiei

Tabloidelor le place să prezinte detaliile vieții personale a vedetelor, mai ales când vine vorba de familie. Încearcă să afle cu orice preț ce fel de relație domnește între rudele superstarurilor.

Kate și Lottie Moss.

Lottie Moss este cu 24 de ani mai tânără decât sora ei vitregă Kate Moss, care este cunoscută în întreaga lume ca supermodel și actriță. Lottie a pășit pe urmele surorii sale celebre și a ales lumea modei. Apropo, la nunta lui Kate sora sa mai mică a fost și domnișoară de onoare.

Victoria Beckham și Louise Adams.

Victoria și Louise sunt foarte apropiate, în ciuda faptului că au mers pe drumuri diferite în viață. Louise este proprietara unui magazin de îmbrăcăminte care s-a închis recent din cauza crizei.

Irina Shayk și Tatiana Petenkova.

Sora mai mare a top-modelului Irina Shayk locuiește în Rusia și are 3 copii. În ciuda distanței, surorile au o relație caldă.

Michelle și Didi Pfeiffer.

Sora mai mică a actriței Michelle Pfeiffer a ales și ea actoria, dar, spre deosebire de celebra ei soră, nu se poate lăuda cu același succes.

Nicole și Antonia Kidman.

Unica soră a actriței  este o jurnalistă și prezentatoare TV populară în Australia. Antonia are 6 copii din 2 căsnicii.

Laetitia și Marie-Ange Casta.

Marie-Ange, 29 de ani, a călcat pe urmele surorii ei mai mari, modelul și actrița Laetitia Casta. Tânăra joacă în teatru și în filme și este fața brandurilor Mango și Vichy. În urmă cu un an Marie-Ange s-a căsătorit cu comediantul francez Marc-Antoine Le Brae.

Vanessa și Allison Paradis.

Sora mai mică a celebrei franțuzoaice este și ea actriță, dar nu la fel de faimoasă ca Vanessa, dar suntem siguri de faptul că Allison va avea succes în carieră.

Penelope și Monica Cruz.

Sora mai mică a lui Penelope, Monica, a devenit cunoscută publicului larg după filmul „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, unde a fost dublura surorii sale.

Sharon și Kelly Stone.

Kelly, care este cu 3 ani mai tânără decât celebra ei soră, se dedică activităților de caritate. Împreună cu Sharon au creat Fundația Planet of Hope, care ajută copiii aflați în situații de criză.

Sophia Loren și Maria Scicolone.

Sora mai mică a Sophiei Loren, Maria, este autoare de cărți de bucate. A fost căsătorită cu muzicianul italian Romano Mussolini și are 2 fiice.

Brigitte și Mizhanou Bardot.

Sora mai mică a lui Brigitte Bardot a încercat, în tinerețe, să devină actriță și a avut succes. Cu toate acestea în 1968 a renunțat la carieră în favoarea familiei. La momentul actual locuiește cu soțul ei Patrick Boshaud în Los Angeles și au împreună o fiică pe nume Camilla.

Ornella Muti si Claudia Rivelli.

Sora mai mare a Ornelliei, Claudia, visa și ea la o carieră în cinema, dar destinul a decis altfel. A jucat într-un singur film. Femeia este căsătorită cu Paolo Leone, fiul fostului președinte italian Giovanni Leone. Cuplul are 2 copii.

Lady Gaga și Natalie Germanotta.

Natalie Germanotta este sora mai mică a cântăreței Lady Gaga. Natalie este designer și creează ținutele surorii sale mai mari și a fost stilist pe platoul filmului „A Star is Born”, unde Lady Gaga a jucat rolul principal.

Britney Spears și Jamie Lynn Spears.

Jamie Lynn Spears este sora mai mică a vedetei anilor 2000, Britney Spears. Jamie Lynn nu este mai puțin talentată decât celebra ei soră: joacă în filme și a câștigat popularitate după mai multe roluri în seriale TV pentru tineret de la Nickelodeon. Femeia are 2 copii.