14 rase încrucișate de câini care arată chiar mai bine decât câinii de rasă

Câinele întruchipează animalul de companie perfect, fiind un simbol al devotamentului. Câinele este alături de noi de aproximativ 15.000 de ani, construindu-se, în acest timp, o legătură foarte strânsă. Iar omul, de-a lungul secolelor, a contribuit în mare măsură la evoluarea diverselor rase de câini, selectându-i în funcție de abilitățile sau de trăsăturile lor comportamentale.

De aceea unii câini, pe care-i observăm pe stradă, au un aspect neobișnuit, fiind, cel mai probabil, rezultatul încrucișării a diferitor rase. Uneori nici proprietarii nu știu ce gene are patrupedul lor. Acești câini, de obicei, moștenesc cele mai bune trăsături ale strămoșilor, reușind, astfel, să cucerească inimile oamenilor care-i întâlnesc.

V-ați gândit vreodată ce fel de câini ar putea apărea, dacă se vor combina diferite rase de câini precum un ciobănesc german și o cățelușă Mops? Sau ai unui Husky și Pudel?

Vă propunem să vedeți în continuare câțiva câini absoluți deosebiți apăruți în urma încrucișării diferitor rase de câini.

Chihuahua și teckel.

Ciobănesc german și câine de cireadă australian.

Pitbull și câine de urmă.

Labrador Retriever și Husky.

Câine de turmă și pitbull.

Corgi și jindo.

Ciobănesc german și malamut de Alaska.

Boxer și labrador.

Chow-chow și corgi.

Teckel și pitbull.

Corgi și dalmațian.

Husky și corgi.

Pomeranian și shih tzu.

Ciobănesc australian, husky și collie.

Există peste 300 de rase de câini recunoscute în toată lumea, iar combinațiile dintre acestea continuă să ne uimească.

Ce părere aveți despre acești câini? Care combinație v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!