14 persoane ale căror nume le cunoaște întreaga lume, dar nu mulți știu cum acestea arată!

V-ați întrebat vreodată cine este persoana care stă în spatele unui brand notoriu? Chiar dacă nu sunteți interesați de modă, atunci pur și simplu vă plimbați în jurul centrelor comerciale și cu siguranță ați observat astfel de denumiri ale magazinelor de lux, precum Calvin Klein sau Tommy Hilfiger. Evident, nu toți știu cum arată acești celebri designeri de modă în realitate. Uneori este o mare surpriză faptul că acești designeri faimoși nu arată la fel de moderni ca și oamenii care poartă diverse articole vestimentare, procurate din magazinele lor. Mereu suntem interesați de celebrități – cum arată, ce obiceiuri au, ce stil de viață preferă. Unde mai pui, chiar și de viața lor personală suntem curioși să aflăm cât mai multe detalii.

Echipa noastră este curioasă să afle cum arată acești oameni vestiți în realitate. Iar Dvs sunteți curioși să aflați care este chipul celor mai notorii designeri? Vă invităm să-i descoperiți în pozele de mai jos:

1. Marc Jacobs, în vârstă de 55 de ani.

2. Christian Louboutin, 56 de ani.

3. Michael Kors, 59 de ani.

4. Tommy Hilfiger, 67 de ani.

5. Christian Lacroix, în vârstă de 67 de ani.

6. Miuccia Prada, la 69 de ani.

7. Jimmy Chu, 70 de ani.

8. Calvin Klein, 76 de ani.

9. Manolo Blahnik, în vârstă de 76 de ani.

10. Roberto Cavalli, 78 de ani.

11. Kenzo Takada, de 80 de ani.

12. Luciano Benetton, de 83 de ani.

13. Paco Rabanne, de 85 de ani.

14. Pierre Cardin, 96 de ani.

Care designer faimos este cel ce vă place cel mai mult? Cum v-ați imaginați Dvs felul în care arată acești genii contemporani? Așteptăm cu drag comentariile Dvs.