14 perechi de vedete cu siluete diferite care au purtat rochii identice. Este greu să decidem cui i se potrivește mai bine

Una dintre cele mai mari temeri ale femeilor este să îmbrace ținute identice sau asemănătoare cu cele purtate de alte femei. Dar există vedete pentru care un astfel de tabu nu există.

Liberty Ross vs Jennifer Lopez.

Modelul Liberty Ross și cântăreața Jennifer Lopez au ales o rochie albastră Tom Ford, dar au arătat diferit. Individualitatea fiecăruia dintre ele a permis crearea unei imagini unice.

Isabelle Gular vs Ashanti.

Isabelle Goulard și-a etalat silueta frumoasă într-o rochie Julien Macdonald la Festivalul de Film de la Cannes 2019. Câțiva ani mai târziu cântăreața Ashanti a purtat aceeași ținută la Premiile BET.

Heidi Klum.

Și Maren Morris.

Vedetele au purtat această rochie în 2020. Heidi Klum a fost prima, iar Maren Morris a apărut în ea la sfârșitul anului.

Adele vs Mindy Kaling.

Cântăreața Adele și actrița Mindy Kaling au purtat și ele rochii identice.

Margot Robbie vs Paola Turani.

Actrița Margot Robbie a purtat această rochie la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood”. Modelul Paola Turani a pozat in aceeași ținută într-o atmosferă mai relaxată.

Katy Perry.

Și Aya Suzuki.

Katy a purtat această ținută la un eveniment caritabil, iar Aya și sora ei la Săptămâna Modei de la Paris.

Beyonce și Keke Palmer.

Această rochie strălucitoare se potrivește atât lui Beyoncé, cât și grațioasei Keke Palmer.

Olivia Wilde.

Și Greta Gerwig.

Olivia Wilde a ales această ținută pentru primul film pe care l-a regizat, iar Greta Gerwig a purtat-o la evenimentul Academiei de Arte și Științe Cinematografice.

Kylie Jenner vs Blac Chyna.

Kylie a pozat în această rochie când a împlinit vârsta de 22 de ani. Iar Black China a ajuns la concluzia că nu numai Kylie își poate permite o astfel de ținută originală.

Jennifer Lopez.

Și Celine Dion.

În pofida faptului că Jennifer și Celine au purtat aceleași rochii, le-au prezentat diferit.

Ashanti.

Și Kylie Jenner.

Cântăreața Ashanti a pozat în această rochie pentru rețelele sale sociale, iar Kylie a apărut în aceeași ținută la Met Gala.

Gigi Hadid.

Și Serena Williams.

Gigi a purtat această rochie în 2017 la Săptămâna Modei de la Milano. Iar Serena Williams a demonstrat că rochia este și pentru femeile cu forme voluptuoase.

Kate Walsh.

Și Idina Menzel.

Actrița Kate Walsh a ales să nu supraîncarce imaginea cu detalii inutile, în timp ce Idina Menzel a pus accentele cu măiestrie, adăugând pantofi negri, o curea cu cataramă masivă și un clutch.

Veronica Ferraro vs Jennifer Lopez.

Veronica Ferraro și Jennifer Lopez arată foarte diferite în acest model de rochie, dar ambele arată minunat.