14 lucruri pe care ar fi bine să le aveți în mașină

Există două tipuri principale de persoane: cele care au în mașină doar o trusă de prim ajutor și altele care au portbagajul plin cu tot ce le poate fi util. Și doar câțiva șoferi poartă lucruri cu adevărat utile.

Am aruncat o privire pe forumurile auto din întreaga lume și am care sunt obiectele pe care ar fi bine să le avem în mașină.

Saci de gunoi.

Câțiva saci de gunoi nu ocupă mult spațiu în mașină, dar vă va salva de paharele de cafea goale împrăștiate prin mașină. În plus, dacă este necesar, acestea vă pot proteja pe timp de ploaie în cazul în care ar trebui să schimbați o roată.

Pasta de dinți sau apă de gură.

Un tub de pastă de dinți sau apa de gură este o necesitate în mașină, dacă ați petrecut noaptea conducând. În plus, pasta de dinți este un abraziv bun, puteți lustrui farurile cu ea.

Cuțit pentru centura de siguranță.

În situații de urgență, acest instrument vă poate fi de mare ajutor. Există momente când șoferul trebuie să coboare urgent din mașină, iar centura este blocată. Un cuțit trebuie păstrat în torpedo, iar altul poate fi pus într-un buzunar din spatele scaunului șoferului pentru ca și pasagerii din spate să îl poată folosi.

Produse cosmetice.

Bineînțeles, trusa este deja în geantă, dar vă recomandăm să mai puneți una cu lucrurile esențiale și să o țineți în mașină în cazul unor situații neprevăzute, și, de asemenea, pentru comoditate – ca să nu purtați peste tot trusa mare.

Produse de igiena.

Uneori zilele critice ne pot lua prin surprindere și s-ar putea să vă aflați foarte departe de cea mai apropiată farmacie sau magazin. De aceea ar fi bine să aveți produse de igienă. În plus acestea pot fi folosite și în alte scopuri. De exemplu, dacă pantofii se udă, scoateți branțurile ude și introduceți absorbante.

Bani în numerar.

Păstrați o sumă mică de numerar în mașină pentru bacșiș sau pentru situații neprevăzute.

Geacă călduroasă.

Este bine să aveți o haină caldă pentru orice eventualitate.

Sticlă de apă.

Apa în mașină este absolut necesară. Uneori puteți rămâne blocat la volan mult mai mult decât vă așteptați. În asemenea cazuri o sticlă de apă vă va fi de mare ajutor.

De asemenea, merită să puneți o canistra sau o sticlă de apă de 5 litri în portbagaj care ar putea fi utilă în cazul în care rămâneți fără lichid de spălare a parbrizului și în multe alte situații.

Cheie de rezervă.

Imaginați-vă că ați uitat sau, și mai rău, ați pierdut cheia de la casă. De aceea este bine să aveți un duplicat în torpedo.

Deodorant.

Nici deodorantul nu va fi de prisos în mașină. Amintiți-vă doar că nu trebuie să fie sub formă de aerosol deoarece se poate încălzi și exploda.

Bandă izolatoare.

Este un lucru foarte necesar în mașină. Ne poate fi de mare ajutor atunci când cade oglinda, crapă vreun far sau parbrizul.

Cremă de protecție solară.

Dacă afară este cald și mașina se defectează, sunt șanse să fim nevoiți să petrecem mai mult timp la soare. Și chiar și în astfel de momente nu trebuie să uităm că pielea trebuie protejată de radiațiile ultraviolete.

Dar nu uitați că aceste produse nu trebuie expuse la temperaturi ridicate.

Stilou.

Odată cu apariția smartphone-urilor oamenii au încetat să mai aibă stilouri în mașină. Dar în zadar. Imaginați-vă că persoana de la telefon vă cere să notați ceva important sau trebuie să lăsați o notă cu numărul dvs. de telefon. Un stilou ar fi foarte la îndemână în acest caz.

Pătură.

Dacă trebuie să transportați un câine sau vreun obiect care ar putea murdări mașina puteți pune o pătură mai veche. Aceasta este utilă și pentru un picnic.

Ce alte lucruri ar trebui să avem în mașină?